Меню
Количка

Рибни брашна

Рибни брашна
Рибно брашно CCMoore Robin Red 1kg
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A2086
Може да се добавя към всеки базов микс през цялата година- богат на витамини, минерали и изключителни оцветяващи съставки.Добавете по 100гр от него към 1 кг базов микс.С аромат Robin Red..
36.30 лв.
Рибно брашно CC Moore Vitamealo Milk Powder 1kg
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A2087
Кремообразно обезмаслено мляко на прах- източник на млечни протеини и масла, които добавят леки свързващи свойства към стръвта, като същевременно добавят сладък, кремообразен завършекМоже да се включи в базови смеси до 100g / kgС аромат на мляко..
17.39 лв.
Рибно брашно CC Moore Standard Fishmeal 1kg
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A2083
Бяло рибно брашно със силна миризма- аминокиселини и 66% сурово съдържание на белтъчиниМоже да се включи в базови смеси до 500g / kg. ..
14.96 лв.
Рибно брашно CC Moore Semolina 1kg
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A2081
Грисът е все още една от най-широко използваните съставки за примамка в производството на примамки.- привлекателен за риболов- придава стегната структура на стръвта- Като неразтворима съставка може да се използва за лепливост в смеси, състоящи се от високи нива на разтворими материа..
10.27 лв.
Рибно брашно CC Moore Sardine/Anchovy Fish Meal 1kg
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A2082
Това рибно брашно се доставя от Южна Америка и се суши на пара. Има протеинова стойност от 64-65%Може да се включи в базови смеси до 500g / kg.С аромат на сардина и аншоа..
14.96 лв.
Рибно брашно CC Moore Pre-Digested Fish Meal 1 kg
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A2077
 Отличен за употреба за вашите топчета, за пасти или дори да са поръсени гранули- Разтворимото рибно брашно е много гъвкав продукт и работи във всяка вода с различна темеператураМогат да бъдат включени в базата смеси до 200g/kg.С аромат на риба..
21.43 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.