Меню
Количка

Шнорхели

Шнорхели
Производител: Seac Модел: S211D
Универсална каишка за прикрепяне на шнорхела към маската.Диаметър на О-ринговете: 26мм...
3.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S152400
Шнорхел със силиконова захапка, изработен от нечупливо PVC. Голямото сечение на тръбата улеснява дошането под вода. Ергономичената форма на тръбата предпазва от пръски вода. Шнорхелът разполага с проста и стабилна скоба за прикрепване към маската...
30.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S152480
Шнорхел ACTIVA DRY FLEX PURGE 2Притежава голямо сечение на тръбата за по-лесно дишане. Гъвкавата долна част дава възможност за лесно позициониране на силиконовата захапка спрямо устата. Водоотделителна клапа позволява лесно и бързо издухване на водата. В горната част е разположен предпазител за ..
46.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S152409
Това е един от най-добрите FREEDIVING шнорхели на пазара. Неговата гъвкавост, устойчивост и проста форма го правят подходящ за всеки. Когато се движите с висока скорост под водата обикновенните шнорхели създават неприятни вибрации. Благодарение на уникалните качества на ACTIVA TUBAIR, вибрациите са..
42.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S152491
Airflex Dry EASY FLOW SYSTEM - Последно поколение иновативна система на BEUCHAT! Патентованата от BEUCHAT система Easy System Flow система за улесняване на дишането дава висок комфорт на гмуркача под водата. Клапанът в горната част на шнорхела предпазва от попадане на вода в тръбата. Отичането на ..
65.00 лв.
Производител: Seac Модел: S419N
Шнорхел BORA Иновативна Antisplash система, която предотвратява навлизането на пръски във тръбата. Шнорхелът е изработен от PVC и захапка от хипоалергичен силикон. Цветове: -Черен -Прозрачен/Син -Прозрачен/Бял -Прозрачен/Жълт..
27.00 лв.
Производител: Seac Модел: S422/423
Шнорхел BORA HD Иновативна Antisplash система, която предотвратява навлизането на пръски във тръбата. Анатомично оформен шнорхел, отличаващ се с минимално хидродинамичено съпротивление. Изработен е от PVC и противоалергична силиконови захапка. Antisplash е съвременна високо ефективна система, ко..
35.00 лв.
Производител: Seac Модел: S476
Шнорхелът FAST TECH е идеален както за свободно гмуркане, така и за подводен риболов в дълбоки води. Притежава голямо сечение на тръбата, което улеснява дишането под вода. Изработен е от PVC с прозрачен силикон и сменяема силиконова ергономична захапка. В горният край има предпазител, а в долния кра..
39.00 лв.
Производител: Seac Модел: S478
Шнорхелът FIJI е оборудван с Antisplash система, която предотвратява навлизането на пръски през горния отвор на тръбата. В долната част е налична клапа за извеждане на водата.Шнорхелът е специално конструиран за деца. Тъй като децата нямат достатъчно сила, клапата в долната част помага за извежд..
16.00 лв.
ШНОРХЕЛ JET
Не е наличен
Производител: Seac Модел: S484
Шнорхелът JET е подходящ за хора, които поставят комфорта при дишането на първо място. Благодарение на анатомичната форма, дишането под водата е максимално улеснено. Удобната силиконова захапка намалява умората в челюстта.Цветове: -Зелен -Черен -Прозрачен/Син -Прозрачен/Черен..
26.00 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.