Меню
Количка

Шнорхели

Шнорхели
Производител: Seac Модел: S234BC
Шнорхел със силиконов мундщук и полиетиленова тръба...
9.30 лв.
Производител: Seac Модел: S417N
Шнорхелът Seaflex е разработен от италиянската компания Seac Sub и е много популярен сред любителиоте на водолазните спортове. Може да се използва както от начинаещи, така и от напреднали водолази. Направен е от 100% силикон. Благодарение на неговата гъвкавост, можете да го свиете и приберете в спе..
32.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S152160
Шнорхелът SPY е изработен от хипоалергеннен силикон и е с анатомично оформен мундщук. Той е идеалното допълнение към маските Maxlux, Maxlux S или Micromax. Системата за закрепване на шнорхела е проста и ефективна. Предлага се в 4 цвята: черен, зелен, син, кафяв. Подходящ за начинаещи и напреднали ха..
31.00 лв.
Производител: Seac Модел: S426N
Seac K2HD разполага с здрава и надеждна конструкция, а анатомичната му форма улеснява дишането. В горната си част системата Top-Antisplash предпазва от навлизане на пръски вода през главния отвор. Чрез клапана в долната част на шнорхела може да се издуха попаднала във тръбата вода. K2HD покрива вси..
35.00 лв.
Производител: Seac Модел: S425N
Seac K2 е анатомично оформен шнорхел, който е така конструиран, че да изпитвате максимална лекота при дишане.Освен че покрива всички характеристики на най-добрите мундщуци, K2 се отличава и с иновативната Top-Antisplash систма, което го прави много ефективна защита срещу пръски.Шнорхел K2 е ..
25.00 лв.
Производител: Seac Модел: S484C
Шнорхелът JET Combat е подходящ за хора, които поставят комфорта при дишането на прво място. Благодарение на анатомичната форма, дишането под водата е максимално улеснено. Удобната силиконова захапка намалява умората в челюстта...
35.00 лв.
Производител: Seac Модел: S478
Шнорхелът FIJI е оборудван с Antisplash система, която предотвратява навлизането на пръски през горния отвор на тръбата. В долната част е налична клапа за извеждане на водата.Шнорхелът е специално конструиран за деца. Тъй като децата нямат достатъчно сила, клапата в долната част помага за извежд..
16.00 лв.
Производител: Seac Модел: S476
Шнорхелът FAST TECH е идеален както за свободно гмуркане, така и за подводен риболов в дълбоки води. Притежава голямо сечение на тръбата, което улеснява дишането под вода. Изработен е от PVC с прозрачен силикон и сменяема силиконова ергономична захапка. В горният край има предпазител, а в долния кра..
39.00 лв.
Производител: Seac Модел: S422/423
Шнорхел BORA HD Иновативна Antisplash система, която предотвратява навлизането на пръски във тръбата. Анатомично оформен шнорхел, отличаващ се с минимално хидродинамичено съпротивление. Изработен е от PVC и противоалергична силиконови захапка. Antisplash е съвременна високо ефективна система, ко..
35.00 лв.
Производител: Seac Модел: S419N
Шнорхел BORA Иновативна Antisplash система, която предотвратява навлизането на пръски във тръбата. Шнорхелът е изработен от PVC и захапка от хипоалергичен силикон. Цветове: -Черен -Прозрачен/Син -Прозрачен/Бял -Прозрачен/Жълт..
27.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S152491
Airflex Dry EASY FLOW SYSTEM - Последно поколение иновативна система на BEUCHAT! Патентованата от BEUCHAT система Easy System Flow система за улесняване на дишането дава висок комфорт на гмуркача под водата. Клапанът в горната част на шнорхела предпазва от попадане на вода в тръбата. Отичането на ..
65.00 лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.