Меню
Количка

Изкуствени захранки

Изкуствени захранки

Първоначално свързан само с риболов на хищници, сега можете да закупите гама от изкуствени примамки за риболов на шарани. Най-често те са под формата на фалшива сладка царевица или изкуствени червеи, въпреки че също можете да получите имитация на хляб и месо. Ползата от това е, че получавате примамката си, след като рибата е я взела, което ви позволява да използвате отново и отново същата стръв.

Изкуствените примамки могат да бъдат манипулирани много по-лесно от истинската стръв. Ако искате да ловите риба с изкуствена примамка, можете да инвестирате в имитация на стръв, която ви предлага това, вместо да се налага да разчитате на плуващи топчета.

Enterprise е голямото име в имитационната стръв, а марката е най-известна с това, че е започнало изкуственото движение на сладка царевица, което оттогава е променило света на риболова.
Както можете да видите, за вас има огромен набор от примамки, захранки, стръв, както естествени така и изпуствени, всеки от които е прецизно проектиран и всички имат фантастични приложения при риболов на шаран. Често се казва, че вкусовете на шарана са непостоянни, повече отколкото други видове, а ние в "Ribarnik.com" имаме набор от примамки за шаран, които да отговарят на всички изисквания в днешно време. Ние непрекъснато обновяваме набора си от примамки, тъй като се излизат нови и вълнуващи вкусове, така че чрез редовно посещение в сайта ни ще сте една крачка пред другите.

Производител: Berkley Модел: F939769
Изкуствен вердевас на лентички. 100 бр...
11.60 лв.
Производител: Berkley Модел: F939784
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на чесън, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.Характеристикитегло - 30 гр..
11.60 лв.
Производител: Berkley Модел: F939778
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета изглеждат като "живи", отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.Характеристикитегло - 57 гр, цвят -..
15.70 лв.
Производител: Berkley Модел: F939779
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.Характеристикитегло - 16 гр, аромат - salmon egg, цвят - F..
13.70 лв.
Производител: Berkley Модел: F939781
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.Характеристикитегло - 16 гр, цвят - pink..
13.70 лв.
Производител: Berkley Модел: F939780
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.Характеристикитегло - 16 гр, цвят - Yellow..
13.70 лв.
Производител: Berkley Модел: F939783
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на сьомга, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.Характеристикитегло - 15 г..
11.60 лв.
Производител: Berkley Модел: F939782
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на сьомга, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.Характеристикитегло - 15 г..
11.60 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F940457
Захранката съдържа натрошени пелети, рибно брашно и изсушени червеи. Червеите подсилват изключително много аромата и прави захранката перфектна за всякакви видове риби.Разфасовка - 2кг..
24.20 лв.
Модел: F933968
Гумирани потъващи пелети с различни аромати на основата на царевица, която е смесена с гумен агент. Пелетите се разтварят във водата и са за еднократна употреба. Продукта се предлага в няколко аромата: Характеристики тегло - 30 гр, аромат - кокос тегло - 30 гр, аромат - мед тегло - 30 гр, арома..
2.90 лв.
Производител: Filstar Модел: F939182
Изкуствена царевица в два цвята.Характеристикитегло - 55 гр, 100 броя, цвят - червен/жълт..
5.70 лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.