Меню
Количка

Дипове за риболов

Дипове за риболов

Liquid, dip и аромат-спрейове са популярни допълнения към сформирането на добрата захранка. Това са всички течни атрактанти, които могат да се използват за увеличаване на силата на примамките, повишавайки ефективността им. Течни атрактанти най-често се използват да ароматизират стръвта, за да се открояват от останалите аромати. За да използвате, просто потопете или наприскайте стръвта с куката с атрактанта за определен период от време, като се уверите, че примамката е напълно покрита или напръскана. Течността ще започне да се разсейва веднага щом примамката ви удари водата. Използването на течен атрактор с изкуствена примамка е много популярна, тъй като придава на вашата фалшива стръв миризмата на истинска примамка.

Nash, Dynamite Baits, Carp Zoom са големи имена , които предлагат продукти в тази област с огромен успех.

Производител: Filstar Модел: F941100
Диповете за протеинови топчета са използват за подсилване атрактивността на вашата стръв. Те не разтварят PVA продуктите (чорапчета, конци, ленти и други). Преди употреба разклатете и след това поставете вашата стръв в дипа за няколко минути. Можете да накисвате стръвта дори няколко часа преди употр..
10.95 лв.
CZ FC Sweet Feeder Dip CZ FC Sweet Feeder Dip
Не е наличен
Производител: Carp Zoom Модел: F935035
..
5.00 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F940710
DB Аroma Robin Red е качествен течен атрактант с богато съдържание на аминокиселини, натурални съставки и протеини. Той е идеален за целогодишна употреба при добавяне в минерални смеси или за овлажняване на бойлита и пелети. Препоръчителна доза за добавка към водата, с която ще овлажнявате 1 кг. б..
35.90 лв.
DB HI-Attract Liquid Attractant
Не е наличен
Производител: Dynamite Baits Модел: F931240
Продукт от серията HI-Attract, който е с доказал се сладък аромат подходящ за използване през цялата година.Характеристикиаромат - Strawberry & Scopex Nut Crunch..
19.30 лв.
DB Marine Halibut Hookbait Dip
Не е наличен
Производител: Dynamite Baits Модел: F929804
Дип за стръв, който съдържа същите невероятни съставки и атрактори, правещи пелетите Marine Halibut толкова неустоими. Отлично средство, за подсилване на аромата на топчета и пелети Marine Halibut. За да се гарантира дълготрайното действие e препоръчително да потапяте стръвта в дипа, като я оставяте..
26.60 лв.
DB Robin Red Hookbait Dip
Не е наличен
DB Sea Liquid Attractant
Не е наличен
Производител: Dynamite Baits Модел: F936282
Серията Sea на Dynamite Baits е разработена специално за средиземноморски риболов. Перфектна е за всички видове кефалови риби (кефал, платерина, илария), както и за различните видове sea bream.Характеристикитегло - 250 ml, аромат - Shrimp&Sardine..
15.00 лв.
DИП - CZ Turbo Powder Dip
Не е наличен
Производител: Carp Zoom Модел: F935045
Powder Dip е с нова подобрена формула. Всички оригинални свойства са подсилени, а резултатът е този дип от най-висок клас. Оваляйте стръвта в дипа и в момента, в който тя достигне водата, дипът се превръща е гъст слой дълготраен гел, който обгръща примамката.Количество - 80 грАромати - Fish meat..
7.70 лв.
Производител: CC Moore Модел: A2090
Съставките, които работят особено добре с Ultra Belachan Essence, са: Fish meals, Belachan Powder, Robin Red, Krill Meal, Feedstim XP, Liquid Belachan Extract + Black Pepper Oil etc.Препоръчително ниво на включване: До 10 ml / kg в зависимост от използваните съставки и добавки.С арома..
19.99 лв.
Производител: CC Moore Модел: A2091
Съставките, които работят особено добре с Ultra Bloodworm Essence, са:Fish meals, Robin Red®, Chilli Powder, Frozen Snails + Liquid Bloodworm ExtractПрепоръчително ниво на включване: До 10 ml / kg в зависимост от използваните съставки и добавки.С аромат на червено червейче...
19.99 лв.
Аромат CC Moore Ultra Indian Spice Essence 100ml
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A2093
Ултра индийската подправка е също така изключително ефективна, когато се използва при примамки за риболов, които съдържат: Robin Red, Belachan Powder, Liquid Belachan Extract и Superspice Blend. - аромат на подправки - добре доказан, когато се използва в стик миксове и дори при готови частици за..
25.99 лв.
Производител: CC Moore Модел: A2095
Mulberry е много популярен аромат на рибарска стръв- отлична целогодишна ароматна опция.Смесва се перфектно с: Ultra Mulberry Essence с: Live System Mix + течен робин червен с CSL и нашия N-Gage XP + Feedstim XP с TalinПрепоръчителна дозировка - до 10мл на кг суха смесС аромат ..
19.99 лв.
Показва 1 до 12 от 85 (8 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.