Меню
Количка

Захранки за фидер

Захранки за фидер
Производител: Carp Zoom Модел: F937152
Бързо разтворими качествени пелети, които може да се използват както самостоятелно, така и като добавка за обогатяване на основната захранка.Количество - 380гр, диаметър - 3мм, ароамт - halibut..
6.80 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F321624
Употреба: Първоначално създадена за риболов с отворен 'фидер' (хранилака) в спокойни и течащи води. Използваните съставки са така подбрани,че да се получи много активна захранка, кочто работи бързо след подаването в водата и която ще привлече и стимулира към хранене повечето видове риби. Съставки..
8.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F321655
Захранка с по-тъмен цвят, подходяща за зимен риболов. Работи ефективно самостоятелно във фидер или подавана на ръка. Използва се като база в почти всички рецепти. Тегло: 1 кг..
8.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320116
Тя може да бъде използвана при много различни условия. Дори самостоятелно използвана, работи ефективно във фидер или подавана на ръка. Използва се като база в почти всички рецепти. Тегло: 1 кг..
8.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320122
Добра захранка за дълбоки води, обитавани от големи риби. Когато е разбъркана по-суха, е отлична захранка за риболов в реки с отворен фидер. Тегло: 1 кг..
8.50 лв.
Производител: Filstar Модел: F320709
Доста тежка и лепкава захранка. Подходяща за зимен риболов на червеноперка, риболов на шаран на фидер (хранилка) и др. Ефективна и при бистра вода и тъмно дъно когато едно светло хранително петно би изплашило рибата. Количество: 10 кг...
40.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F321626
Захранка отличаваща се със следните характеристики: • Превъзходно качество • Смес базирана на млян и пекан коноп • Експлодира от 'фидера' • Подходяща за кефал, мряна, платика, шаран, червеноперкаУпотреба: Проектирана основно за използване с отворен 'фидер' (хранилка) в спокойни и течащи во..
12.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320194
Super Champion Feeder е захранка , разрaботена специално за риболов с "фидер"(хранилка). Важно: Започнете добавянето на вода към сухата смес около 1 час преди употреба, докато се овлажни достатъчно. Оставете за около 5 мин да се абсорбира водата и след това добавете още малко вода. Повторете тази п..
12.20 лв.
Производител: Filstar Модел: F939257
Готова смес за фидер или пружина. Неустоима за всички шаранови риби. Богата на високохранителни съставки и с отлична консистенция, задържа се отлично на фидера и привлича трофейните риби към вашата стръв. Количество: 8 кг...
48.00 лв.
Производител: Filstar Модел: F920968
Захранка, разработена специално за риболов с отвоерн фидер. Подходяща за риболов както в спокойни, така и в течащи води на реки, канали, езера и други затворени водоеми. Много активна веднага след подаване и привличаща различни видове риби като чарвеноперка, платика, лин, шаран и други. Количество:..
43.50 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F931182
Микс, съдържащ богато на протеини рибно брашно. Съдържа натрошени Halibut пелети, за да привлича още по-неудържимо шараните. Миксът е много подходящ за method фидери и веднъж потопен във водата, се освобождава много бързо. Разфасовка 2 кг...
24.60 лв.
Таблетки за риболов - CZ FC Feeder Fizz Tablets
Не е наличен
Производител: Carp Zoom Модел: F937155
Специални таблетки, които са предназначени за увеличаване ефективността на захранката. Поставят се по средата на топчето-захранка или се смесват с основната захранка, която се използва. В зависимост от температурата на водата, таблетките се разтварят от 3 до 8 минути. Количество - 100гр, аромат - f..
8.50 лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.