Меню
Количка

Захранки за шаран

Захранки за шаран

Когато ловите шаран, трябва да се запасите със захранка. Тя е основната част от вашия успех. Тя е прахообразна субстанция. Към това рибарите добавят частици, добавки и други атрактанти, преди да смесят цялата партида с вода. След това стръвта се оформя в сфери с размери на тенис-топка и се хвърля или поставя във водата. Тя ще плува през водата и ще се разпада при удар, създавайки купчина от свободна стръв, на която можете да представите вашата примамка. Въпреки това, има много други начини, по които можете да използвате захранката за голям успех, когато ловите риба. Ако използвате приспособление за подаване, можете да компресирате примамката с пелети, за да създадете страхотен микс.

Захранката обикновено е смесица от съставките на примамката и може да включва рибни брашна, галета, семена от коноп и масла. Точният микс от тези съставки ще се промени в зависимост от примамката, която използвате, променяйки вкуса на примамката. По същия начин, някои захранки ще бъдат по-фини други по-едри. Скоростта, с която примамката се разпада във водата тя образува облак и привлича рибата от голямо разстояние. Друго нещо, за което трябва да се замислите, когато търсите захранка, е цветът. Можете да си купите оцветители за оцветяване на захранката или да инвестирате в предварително боядисана захранка. Като общо правило, тъмните захранки (включително червените и черните) работят по-добре при по-чиста вода.

Частиците са ключов аспект от риболова със захранка. Това са частици, които се слагат в сместа за подхранване, за да се поддържа времето на разпадане или да се добавят допълнителни действия, "fizz" или облачност. Конопът е един от най-популярните частици поради активното му действие и се доставя както предварително приготвен, така и суров за домашна подготовка. Sweetcorn (сладката царевица) също е популярно допълнение, особено при риболов с изкуствена сладка царевица като стръв за кука. Натрошените и целите тигрови ядки са други опции за частици, като и двете добавят хрупкави текстури в захранката. По същия начин можете също да натрупате бойли, използвайки оборудване за това, за да добавите допълнителни нива на текстура и разбивка към сместа. Винаги си струва да се инвестира в най-качествената кофа за захранка, в която най-сигурно ще получите добре смесена захранка.

Dynamite Baits, SonuBaits, Carp Zoom и CUKK предлагат отлични продукти в областта на захранките.

Производител: Van Den Eynde Модел: F320181
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов. Тегло: 500ml..
14.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320180
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба най-вече шарана. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов. Тегло: 500 ml..
14.20 лв.
Производител: Korda Модел: A171
Korda Goo е революционен продукт съчетаващ едновременно дип, ароматизатор и спод-микс в една опаковка. Облакът от аромати, който се разнася от стръвта обработена с Goo ще да бъде видян и ще привлича рибите много по-бързо.Aромати, които предлагат разнообразие от вкусове, цветове . Goo задължите..
30.99 лв.
Производител: Sticky Baits Модел: A799
Всеки, който е гледал някои от легендарните подводни DVD-та на Корда, е виждал от първа ръка колко ефективни са тези пелети от Кървен червей. Това са едни от най-популярните и опустошително ефективни пелети, произведени някога! Нашият най-известен продукт е оригиналната и най-добрата пепел от Blood..
13.70 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F941846
Натурален микс от подбрани семена и други подхранки с високо хранително съдържание и качество. Различните видове съставки са предпоставка за успешното привличане на рибата. Mixed Particles Nartural се предлага в консерва, което гарантира запазването на всички естествени захари и атрактанти. Количес..
11.90 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F940403
Доста лека смес, която е идеална за бавно течащи води или малки затворени водоеми. Образува добър облак. Има силен сладък аромат, който е привлекателен както за шарана, така и за платиката.Black вариантът е подходящ за по-студени води и по-тъмно дъно. Тегло: 1 кг..
9.00 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320188
Доста лека смес, която е идеална за бавно течащи води или малки затворени водоеми. Образува добър облак. Има силен сладък аромат, който е привлекателен както за шарана, така и за платиката. Тегло: 1 кг..
7.80 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320104
Supercarp е най-съвършенната захранка, създавана някога специално за шаран. Нейното бавно разпадане и незабавно и продължително действие на дъното привлича към вашата стръв дори и най-мудните риби. Тази лесна за приготовление смес, специално създадена за риболов на шаран Ви позволява да я използват..
11.00 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F927954
Уникална, богата на протеини захранка, съдържаща високо количество едри частици с висока хранителна стойност. Може да бъде използвана самостоятелно, когато водата е топла и шарановите риби са активни. Също така се смесва 50/50 с кафява троха или с фина захранка на базата на Fishmeal, когато условият..
18.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320106
Употреба: Богата на протеини смес, създадена за употреба при риболов на шаран и трофейни екземпляри лин, кефал и платика. Съдържа частици, които са достатъчно големи за да привлекат и задържат по-големи риби. Перфектна за улов на трофейни екземпляри както на състезания, така и при свободен риболов..
8.50 лв.
Производител: Filstar Модел: F320703
Захранка за топлите месеци от годината. Силният и сладникав аромат привлича неустоимо всички шаранови риби. Достатъчно лепливи, за да носят добавки като бял червей, царевица, кастери и други. Количество: 10 кг...
39.00 лв.
Производител: Filstar Модел: F937231
Същите характеристики като "Универсал", но чувствително по-тъмна. Подходяща за риболов в по-студена вода. Както и в в бистра вода и тъмно дъно когато едно светло хранително петно би направило рибата по-предпазлива. Количество: 10 кг..
42.00 лв.
Показва 1 до 12 от 34 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.