Меню
Количка

Пелети за риболов

Пелети за риболов

Пелетите са популярна алтернатива на бойлита и има няколко ключови разлики между тях. Първо, пелетите имат тенденция да се предлагат в по-широк диапазон от размери от бойлитата, с размер от 3 мм до 21 мм, подобно на бойли, размерът на пелетите, които избирате, ще зависи от вашия стил на риболов и размера на рибите, към които се насочвате. Втората голяма разлика между бойли и пелети е тяхната степен на разбивка. Това ги прави идеални за използване във вашите захранки или самостоятелно.

Пелетите имат високо съдържание на масло и се разглеждат като една от най-атрактивните форми на примамки през летните месеци. Те са с високо съдържание на протеини, което ще задържи рибата в продължение на часове, след попадането им във водата, и са сравнително евтини в сравнение с други форми на захранка. Те са и една от най-разнообразните форми на стръв. Можете да смесите пелетите в смес с фина захранка, да ги използвате компресирани в захранващо устройство или да се монтират като част от настройката за стръв. Както при всички примамки, които обсъждахме, пелетите също се предлагат в огромен диапазон от аромати, въпреки че повечето пелети са свръхмесни и рибни, а не толкова сладки.

Въпреки това, както и при всички неща, свързани с риболова, има и опасност от използването на пелети. Най-голямата сила на пелетите (техния бърз ефект) също е тяхната най-голяма слабост, тъй като може да се окаже, че се налага редовно да сменяте стръвта си. Те също са популярни сред рибите, включително на мряна и лин.

Dynamite Baits, SonuBaits, Carp Zoom и CUKK отново са сред най-добрите в производството на пелети.

Производител: Carp Zoom Модел: F931849
Ново предложение от Carp Zoom с аромат на ягода. Sweet Baby Corn пелетите са направени от сладка царевица, богата на скорбяла. Подхранката е една от най-добрите за използване в топли води.Количество - 800гр, аромат - ягода..
13.00 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F931848
Ново предложение от Carp Zoom. Sweet Baby Corn пелетите са направени от сладка царевица, богата на скорбяла. Подхранката е една от най-добрите за използване в топли води.Количество - 2.5 кг, аромат - natural..
23.20 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F937152
Бързо разтворими качествени пелети, които може да се използват както самостоятелно, така и като добавка за обогатяване на основната захранка.Количество - 380гр, диаметър - 3мм, ароамт - halibut..
6.80 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F927547
Изработени са с висока концентрация на протеини и мазнини, обогатени с витамини. Перфектната форма и съставките с аромат на кръв водят до лесна употреба и неустоимо привличане за рибите.Количество - 150гр, диаметур - 8 мм, аромат - blood..
5.50 лв.
ПЕЛЕТИ PELZER PELLETS, 800Г, 16ММ ПЕЛЕТИ PELZER PELLETS, 800Г, 16ММ
Ново
Производител: Pelzer Модел: S806007
Пелети Pelzer Pellets 800 гБлагодарение на високата концентрация на вкусове и аромати, пелети Pelzer Pellets дават отлични резултати при риболов на шаран, мряна, платика и други мирни риби.В зависимост от температурата на водата пелетите се разпадат в рамките на 1-3 часа. Като допълнително з..
8.80 лв.
ПЕЛЕТИ PELZER HOOKBAIT PELLETS 70Г SIZEMIX ПЕЛЕТИ PELZER HOOKBAIT PELLETS 70Г SIZEMIX
Ново
Производител: Pelzer Модел: S806051
Пелети Pelzer Hookbait Pellets SizeMix са много добра и бързодействаща стръв, която е перфектна не само за шаран, но също така и за мряна, лин и амур.В опаковката има разнообразни размери подходящи за различни монтажи. В зависимост от температурата на водата пелетите се разпадат в рамките на 1-3..
4.00 лв.
ПЕЛЕТИ PELZER HOOKBAIT PELLETS 20Х20ММ, 100Г ПЕЛЕТИ PELZER HOOKBAIT PELLETS 20Х20ММ, 100Г
Ново
Производител: Pelzer Модел: S110201
Пелети Pelzer Hookbait PelletsТези пелети имат много здрава и твърда консистенция, която задържа цялостта им дори след часове във водата. Pelzer Hookbait Pellets имат голямо съдържание на рибно брашно и аромати. Идеална примамка за шаран, сом и други големи риби.Размерът на пелетите е 20 х 2..
10.00 лв.
Пелети Nashbait Scopex Squid Pellet 5 kg.
Ново
Производител: Nash Tackle Модел: A4698
- Идеални за всички сезони.Подходящи за: - смесване в PVA торбички - добавяне към смеси - добро стимулиране на храненето - максимално увеличава привличанетоЗа най-добри резултати смесете със специален дип Scopex Squid Bait.Тегло : 5 кг...
49.99 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F937189
Marine Halibut Pellets е продукт съставен от висококачествено рибено брашно и рибено масло. Пелетите се отличават с високо съдържание на протеин ( 42% ) и аминокиселини, също така са пробити и са опаковани в плик за многократна употреба.Размер: 8 мм Количество: 350 гр..
10.50 лв.
Производител: CC Moore Модел: A2088
Размер: 6мм Аромат: belachan..
14.99 лв.
Производител: CC Moore Модел: A1686
Съчетава разтворими риби, млечни и растителни протеини с мощни стимуланти за естествен апетитТихоокеански тонХарактеристики:- Ниско съдържание на мазнини и високо смилаеми. Идеален за целогодишна употреба - Мощен, солен вкус и силен аромат - Богата на аминокиселини, получени от висококачествен..
17.34 лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.