Меню
Количка

Стойки за шаранджийски риболов Rod Pod

Стойки за шаранджийски риболов Rod Pod

Стойки и аксесоари за въдици за улов нашаран. Ако искате да не прекарвате цялото си време в настройка положението на въдиците си, неизменна част от оборудването на рибаря е стиойката ( ROD POD ). Ето защо сме събрали една изключителна гама от стойки и аксесоари за тях, които да подхождат на всички риболовци - независимо дали обичате да ловите с една, две, три или повече пръчки наведнъж. Така че можете да седнете и да се отпуснете на брега, като оставите въдиците на спокойствие докато не клъвне и алармата изпищи!

Както при всички продукти, които съхраняваме тук, в онлайн магазин Ribarnik.com, гарантираме, че продаваме само най-доброто, което предлага пазарът. Като запалени рибари, ние винаги сме казвали, че риболовът е много повече от нашия бизнес - това е нашата страст - и не искаме да изпитате разочарованието от поръчването на продукт, който не е съвсем съвършен.

Ето защо ние правим всичко възможно да снабдяваме със стока от водещите марки, на които можете да се доверите, включително такива като Nash, FOX, Maver, Filstar, Carp Zoom и др. Не само, че снабдяваме от най-висококачествените марки, но се стремим да ви ги доставим на най-добрата цена, която можем. Това е процес, който включва ежедневна проверка на цените, за да съответства на цените на нашите конкуренти, а нашият стикер с цена, която се проверява, е нашето обещание към вас, че ви даваме най-добрата сделка на пазара днес. Можете да намерите нашия стикер за цените на страницата на продукта, той се намира от дясната страна точно под логото на марката.

Ако се нуждаете от допълнителна информация - дали това е цената ни за даден продукт, които предлагаме в нашия онлайн магазин за риболов, или всеки друг вид стока - моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти. Всички повиквания се обработват вътрешно, а Ribarnik.com с гордост предлага безпрецедентна поддръжка през целия процес на поръчка. Стремим се да направим Вашия опит с нас колкото е възможно по-приятен, така че ако си търсите стойка за въдици от нашата гама - с удоволствие ще Ви съдействаме по всякакъв възможен начин.

Производител: Filstar Модел: F945825
Отлична шаранджийска стойка за три пръчки, която е лесна за разгъване и сгъване и е с регулируеми размери.Характеристики:- Лека алуминиева конструкция; - Cam lock механизъм за бързо регулиране на краката и надлъжната рейка; - Широки бъз барове с дължина 50см и разстояние между гнездата 25см; ..
100.00 лв.
Производител: Raven Модел: F937303
Шаранска стойка за 3 пръчки, която притежава лека, здрава и стабилна алуминиева конструкция. Разполага с телескопични крака и регулируема дължина на стойката...
100.00 лв.
Производител: Fox Модел: F944154
Шаранска стойка Horizon Dual Pod 4 rod Новата Horizon Duo стойка комбинира някои от най-добрите характеристики на своите предшественици. Сред качествата ú са: - Двойна ос за допълнителна стабилност; - Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат нагоре за..
440.00 лв.
Производител: Fox Модел: F942702
Стойката Horizon Dual 3 rod е нова и подобрена версия на класическата Fox Horizon Pod. Отличителните ú характеристики са следните:- Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат към небето за далечни замятания: - 2 точки за закачане на карабинери: - Станд..
412.00 лв.
Производител: Fox Модел: F940445
Стойката е подобрена версия на един от най-добрите модели на FOX. Отличителните ú характеристики са следните:- Подобрен заключващ механизъм – няма нужда краката да бъдат развъртани до край, за да се промени ъгъла - По-здрави крака - 6 ъгъла на завъртане на краката - По-дълги крака – 40, 45 и ..
757.80 лв.
БЪЗ БАР - PELZER - BUZZER BAR
Ново
Производител: Pelzer Модел: S006010
Бъз бар Pelzer EXE Buzzer Bar за 3 въдици.Може да бъде монтиран както на стойка, така и на колче/та.2-та болта в долната част могат да бъдат регулирани по цялата дължина на шината и след това да се фиксират на място. Това ги прави идеални за почти всяка стойка.Минимално / максимално разс..
36.00 лв.
Производител: Fox Модел: A1953
Проектиран да преобразува ВСИЧКИ черни ленти в целевите постове. Позволява на Black Label барове и банципове да работят със съвпадение на Rod Pod. Състои се от 4 х нишки, 2 х капачки и 1 х шестограмен ключ. Опаковка, направена от 100% рециклиран картон...
15.99 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F940062
Универсален държач за въдици, на който може да се позиционират 3 пръчки. Захващането на пръчките е стабилно благодарение на наличието на велкро ленти. Удобен аксесоар, който може да се прикрепи към палатката, за да осигури по-голям комфорт при позициониране на пръчките.Размер 59 - 104см...
30.90 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F935084
Пръчките може да се разглобат по време на пренос или ако не са необходими. Ограничителят е с алуминиево покритие и може да се използва с всякакви видове bite alarms...
8.90 лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.