Меню
Количка

Стръв и Захранки за риболов

Можеш да се справиш с всичко друго, но ако не използваш качествени стръв и захранка, никога няма да имаш шанс да хванеш трофеен шаран, без значение колко време ти е излета. Тук, в "Ribarnik.com" ние предлагаме само най-добрите примамки и добавки за шаран, така че независимо дали търсите идеалните протеинови топчета, с които да хванете голям шаран, или просто искате да се запасите. Тук можете да си закупите едни от най-добрите примамки за шаран, бойлита и добавки. Като запалени рибари, самите ние знаем колко капризен може да бъде шарана: къде, кога и какво ядат, така че качествената стръв наистина прави разликата между успешен риболов и провал. Всички марки, с които разполагаме, имат вековна комбинирана практика, така че можете да вложите цялата си вяра в тях, знаейки, че всеки път ще получите добри резултати.

Както можете да видите, има много различни опции за стръв, които можете да изберате. Разполагаме с широка гама от стръв и добавки. Това разнообразие означава, че можете да смесвате и съчетавате, колкото искате, за да създадете велики уникални комбинации, които ще бъдат неустоими за шаран или можете да използвате изпитаните и тествани комбинации, които гарантирано ще ви дадат резултати всеки път. За да ви дадем някаква представа за обхвата, който имаме, както и за най-добрите начини да ги използвате, ние създадохме тази текстове, за да научите повече за всичко което използвате като стръв и добавки.

Модел: F939895
Плуваща царевица в жълт цвят с аромат на мед. 8 броя в опаковка...
1.40 лв.
Производител: Filstar Модел: F926897
Количество 10 кг. Аромати: Ванилия, карамел, мед, натурал, ягода..
39.00 лв.
Производител: Filstar Модел: F941619
Варена царевица за стръв в бурканче с различни аромати. Аромати: Ванилия, мед, мида, натурална, мед, чесън..
3.99 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F927589
Традиционна, доказала се и добре позната стръв, която е задължителна за риболовците на шаран. Направена е от висококачествена царевица посредством специален производствен процес, благодарение на който стръвта ще издържи на всякакъв кастинг без да се разпадне. Модерната технология за запазване на про..
4.90 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F927572
Гигантски размери царевица за големи шарани. Потопена във висoкокачествена ароматизираща и оцветителна течност, за да се извлече най-доброто от тази специална стръв.Характеристикиколичество - 125гр, аромат - Honey количество - 125гр, аромат - Strawberry количество - 125гр, аромат - Vanilla..
7.90 лв.
Модел: F927967
Изсушен хляб на филийки с натурален аромат, 17 гр...
2.00 лв.
Модел: F900101
Изсушен хляб в различни аромати, 100 гр...
7.50 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F927596
Добре позната и известна стръв, богата на мазнини и скорбяла. Особено ефективна по време и непосредствено след размножителния период. Има селективен ефект върху шараните и другите видове няма да се хванат на тази стръв. Големите шарани просто обожават тигровите ядки заради сладкия им вкус.количе..
8.80 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320178
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба най-вече червеноперката. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов.Тегло: 500 ml..
14.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320181
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов. Тегло: 500ml..
14.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320179
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба най-вече платиката. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов.Тегло: 500 ml..
14.20 лв.
Показва 1 до 12 от 331 (28 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.