Меню
Количка

Универсални захранки

Универсални захранки
Производител: Carp Zoom Модел: F927596
Добре позната и известна стръв, богата на мазнини и скорбяла. Особено ефективна по време и непосредствено след размножителния период. Има селективен ефект върху шараните и другите видове няма да се хванат на тази стръв. Големите шарани просто обожават тигровите ядки заради сладкия им вкус.количе..
8.80 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F927571
Богата на лесносмилаеми протеини, тази стръв е перфектна за шарани и амури. Закачете я на куката и бъдете сигурни в бързонаближаващия успех.количество - 220мл, Аромат - lupin..
8.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F925323
Различни смеси за направа на Ваши собствени топчета за риболов на шаран при всякакви условия. Създадени в резултат от няколкогодишни изследвания и тестове.Аромати: плодове оранж, ягодаКоличество: 2 кг...
21.00 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320136
Конопеното семе е всепризнато като стръв, която привлича и задържа всички видове риба. Доказва се, че конопът задържа рибата на мястото за риболов по-добре от всяка друга известна добавка. Тегло: 500 гр..
8.60 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F940675
River Ace е захранка на Van Den Eynde специално създадена за риболов в реки. Marcel е формулирал тази смес за да подсигури рибарите, ловящи на река с ефективно действаща захранка. Вещества, които силно привличат рибата и богати на протеин съставки са комбинирани в смес, която не само привлича рибата..
8.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320191
Конопеното семе е всепризнато като стръв, която привлича и задържа всички видове риба. Белгийците са известни като най-добрите майстори в Европа при риболов с коноп и имат дълга поредица от успехи с тази стръв. Във Великобритания както най-добрите състезатели, така и най-известните риболовци на тр..
6.90 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320127
Споява останалите съставки на захранката. Подходяща за риболов в силно течащи води. Както и във всички останали случаи, когато ни е нужна по-лепкава смес. Тегло: 1 кг..
4.90 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320187
Това е сравнително тежка смес, първоначално разработена от Мarcel Van Den Eynde за Световното Първенство през 1983 в Холандия, което Белгия спечели. Добре привлича едри червеноперки и кефал и работи най-добре на дълбочини от 2 до 4м. Добра зимна захранка, тя е със сравнително лепкава консистенция, к..
8.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320140
Готова за използване захранка за червеноперка и платика в течащи води. Може да бъде утежнена със SECRET за червеноперка или с CANAL за платика. Тегло: 2 кг Видове: black, white..
17.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F321649
Царевични "питки" за риболов на едри шаранови риби. Тегло: 1 кг...
5.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F321621
В масово производство едва от 1999г., SUPERCHAMPION, ROACH е била пазена в тайна от Marcel Van Den Eynde в продължение на 40 години и му е помогнала да спечели голяма част от победите си. Тази захранка е идеална за употреба в спокойни и в бавнотечащи води, но може да бъде използвана и в бързотечащи ..
9.20 лв.
Показва 1 до 12 от 71 (6 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.