Меню
Количка

Стръв и Захранки за риболов

Можеш да се справиш с всичко друго, но ако не използваш качествени стръв и захранка, никога няма да имаш шанс да хванеш трофеен шаран, без значение колко време ти е излета. Тук, в "Ribarnik.com" ние предлагаме само най-добрите примамки и добавки за шаран, така че независимо дали търсите идеалните протеинови топчета, с които да хванете голям шаран, или просто искате да се запасите. Тук можете да си закупите едни от най-добрите примамки за шаран, бойлита и добавки. Като запалени рибари, самите ние знаем колко капризен може да бъде шарана: къде, кога и какво ядат, така че качествената стръв наистина прави разликата между успешен риболов и провал. Всички марки, с които разполагаме, имат вековна комбинирана практика, така че можете да вложите цялата си вяра в тях, знаейки, че всеки път ще получите добри резултати.

Както можете да видите, има много различни опции за стръв, които можете да изберате. Разполагаме с широка гама от стръв и добавки. Това разнообразие означава, че можете да смесвате и съчетавате, колкото искате, за да създадете велики уникални комбинации, които ще бъдат неустоими за шаран или можете да използвате изпитаните и тествани комбинации, които гарантирано ще ви дадат резултати всеки път. За да ви дадем някаква представа за обхвата, който имаме, както и за най-добрите начини да ги използвате, ние създадохме тази текстове, за да научите повече за всичко което използвате като стръв и добавки.

Производител: Sonubaits Модел: F931553
Match Method Mix е една от най-популярните захранки сред редиците на Sonubaits. Смесицата между натрошени пелети и добавки превръща захранката в печеливша комбинация, която се е доказала през годините. Миксът е подходящ за шаран, платика и лин, като можете да го ползвате с метод фидер или купички за..
24.20 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F931544
Предварително пробити Sonu Pellet, с които нямате нужда от предварителна подготовка. Всеки пакет включва достатъчно пелети, включително и два броя Korum Quickstops и Quickstop игла, с което се сдобивате с оптималния комплект.Характеристикитегло - 75 гр, аромат - crab,    ..
7.30 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F929457
Чудесна помпа, която ще Ви помогне да вършите нещата много по-лесно и удобно. Можете да я използвате за овлажняване на пелети, за добавяне на цвят, овкусители и други атрактори. Капакът на помпата притежава вакум индикатор, който показва кога е изтеглен въздуха, както и индикатор за ден/месец, който..
34.30 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F929570
Super Carp Method Mix притежава високи нива от хранителни атрактанти, както и голяма хранителна стойност на частиците си, които привличат рибите към хранителното петно. Лесен е за размесване, а благодарение на слепващите си качества, създава лепкав микс, към който можете да прибавите пелети, царевиц..
24.20 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F943314
Изключително ефективна и лесна за смесване подхранка, съчетаваща качествата на традиционните подхранки с последните тенденции в риболова. Sonu Super Feeder може да се използва направо от пакета и е перфектен за риболов на шаранови риби.Разработена е за риболов в чисти или плитки води, в които р..
24.20 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F943313
Изключително ефективна и лесна за смесване подхранка, съчетаваща качествата на традиционните подхранки с последните тенденции в риболова. Sonu Super Feeder може да се използва направо от пакета и е перфектен за риболов на шаранови риби.Начин на употреба: Съдържанието на един пакет от 2кг. се и..
24.20 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F931551
Лесна за смесване Supercrush Krill може да се използва на фидер или щека. Отличава се със специфичен пикантен аромат, на който рибите не могат да устоят.Характеристикиколичество - 2 кг, аромат - Supercrush Krill..
21.70 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F940457
Захранката съдържа натрошени пелети, рибно брашно и изсушени червеи. Червеите подсилват изключително много аромата и прави захранката перфектна за всякакви видове риби.Разфасовка - 2кг..
24.20 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F931169
Захранката е произведена по Koi технология и е обогатена с аминокиселини. Може да се използва успешно за шаран, лин и платика. Може да се използва и като паста след добавяне на вода...
12.90 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F938369
Swim Stim Pro-Expanders е серия пелети, които се предлагат в няколко вкуса. Може да се накиснат във вода и да се използват като потъващи пелети. След като са готови Swim Stim Pro-Expanders може да се използват за кука или при монтаж, като структурата им е едновременно мека и трайна.Характеристи..
7.60 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F321659
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба най-вече шарана. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов.Тегло: 500 ml Аромат: карамел..
13.80 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320177
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба най-вече шарана. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов. Тегло: 500 ml..
13.80 лв.
Показва 97 до 108 от 504 (42 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.