Меню
Количка

Риболовни принадлежности от Sticky Baits

Дип Aqua Amino Jerry Can 1 литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A1872
Aqua Amino има изключително силен рибен вкус и аромат, който се получава от източника на продукта - 100% протеини от морска риба, които след това се разграждат чрез процес на ензимно извличане. Крайният резултат е това фантастично разтворима "Рибена супа", съдържаща не по-малко от 18 различни аминок..
24.49 лв.
Дип Bloodworm Cloudy Liquid 1литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A835
Течността от кръвен червей е един от най-продаваните продукти на Sticky baits и със сигурност може да се каже, че тази изключително универсална течност е довела до улова на огромен брой шарани през годините! Включва високи нива на истински кръвен червей, които отделят атрактивни свойства на безспор..
20.99 лв.
Производител: Sticky Baits Модел: A829
Изработена с помощта на смес от течни хранителни продукти, червен пипер олеорезин и особено силен екстракт от рибни протеини, гъстата и лепкава течност наистина се придържа към стръвта и всякакви куки, които са оставени да попиват в Bloodworm Glug. Получават истинско усилване на привличането,. Вклю..
20.99 лв.
Дип Krill Cloudy Liquid 1 литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A836
Коя гама ще бъде пълна без някой от легендарните ни "Cloudys", така че ето, облачната течност на крил.Изработена с прясно пресен крил, тази естествена течност представлява комбинация от високоразтворими течни храни, както соли и захари, които привличат рибата. Веднъж приложен , облачната течност..
23.99 лв.
Производител: Sticky Baits Модел: A2010
Следвайки прекъсването на оригиналния L-Zero-30 и сътресението, което създаде в света на шаранския риболов, както обещаха от Sticky baits, имаме течност с почти идентични свойства и хранителен профил като своя предшественик.Този концентриран разтворим рибен протеин се приготвя от прясна сурова р..
20.99 лв.
Дип Manilla Cloudy Liquid Sticky Baits 1 литър
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A834
Коя гама ще бъде пълна без един от нашите легендарни "Cloudys", така че ето, облачната течност Manilla. Тази естествена течност представлява комбинация от силно разтворими течни храни, както и соли и захари, които икарат рибата да се храни интензивно. Веднъж приложен във водата, Manilla Cloudy Liqui..
21.99 лв.
Дип Manilla Glug 200ml Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A831
Manilla Glug се прави с помощта на смес от течни хранителни продукти, изключителен протеин от фъстъци, и разбира се екстракт от ванилия от Мадагаскар. Гъста и лепкава течност, която наистина се придържа към стръвта и куката, които са оставени да се накисват в Manilla Glug, получават реален тласък на..
20.99 лв.
Дип Pure Tuna Liquid 1 литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A1141
Произхождащ от богатите води на Тихия океан, този чист, ултра-разтворим хидролизат има аминопрофил, равен на легендарния L-Zero 30. Точно като Pure Krill Liquid, това е напълно суров, свеж продукт и е с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на разтворими, смилаеми протеини, това е перфект..
23.99 лв.
Производител: Sticky Baits Модел: A830
Изработена с помощта на смес от течни хранителни продукти, червен пипер олеорезин, чиста храна крил и особено силен екстракт от рибен протеин. Гъстата и лепкава течност наистина се прилепва към стръвта и куката, щом са оставени да се накиснат в Крил Глуг, получават истинско усилване на аромата.Б..
20.99 лв.
Дип The Krill Pure Liquid 1 литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A837
Pure Krill Liquid e една от най-добрите течности в привличането, храненето и дългосрочната привлекателност на рибите. Всъщност, погледнато от научна гледна точка, Pure Krill Liquid е също толкова добър колкото прочутия L-Zero-30 поради невероятно богатия на хранителни вещества профил.След прибир..
27.99 лв.
Производител: Sticky Baits Модел: A1873
Както подсказва името, това насипно състояние на хранителни масла се получава от една от най-добрите риболовни примамки на всички времена и се признава за основен атрактор, това е коноп.Чистото конопено масло има чудесен вкус и аромат, който е богат на омега масла, витамини и минерали, които шар..
16.99 лв.
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.