Меню
Количка

Риболовни принадлежности от Sticky Baits

Дип Aqua Amino Jerry Can 1 литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A1872
Aqua Amino има изключително силен рибен вкус и аромат, който се получава от източника на продукта - 100% протеини от морска риба, които след това се разграждат чрез процес на ензимно извличане. Крайният резултат е това фантастично разтворима "Рибена супа", съдържаща не по-малко от 18 различни аминок..
24.49 лв.
Дип Bloodworm Cloudy Liquid 1литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A835
Течността от кръвен червей е един от най-продаваните продукти на Sticky baits и със сигурност може да се каже, че тази изключително универсална течност е довела до улова на огромен брой шарани през годините! Включва високи нива на истински кръвен червей, които отделят атрактивни свойства на безспор..
20.99 лв.
Дип Krill Cloudy Liquid 1 литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A836
Коя гама ще бъде пълна без някой от легендарните ни "Cloudys", така че ето, облачната течност на крил.Изработена с прясно пресен крил, тази естествена течност представлява комбинация от високоразтворими течни храни, както соли и захари, които привличат рибата. Веднъж приложен , облачната течност..
23.99 лв.
Дип Manilla Cloudy Liquid Sticky Baits 1 литър
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A834
Коя гама ще бъде пълна без един от нашите легендарни "Cloudys", така че ето, облачната течност Manilla. Тази естествена течност представлява комбинация от силно разтворими течни храни, както и соли и захари, които икарат рибата да се храни интензивно. Веднъж приложен във водата, Manilla Cloudy Liqui..
21.99 лв.
Дип Manilla Glug 200ml Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A831
Manilla Glug се прави с помощта на смес от течни хранителни продукти, изключителен протеин от фъстъци, и разбира се екстракт от ванилия от Мадагаскар. Гъста и лепкава течност, която наистина се придържа към стръвта и куката, които са оставени да се накисват в Manilla Glug, получават реален тласък на..
20.99 лв.
Дип Pure Tuna Liquid 1 литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A1141
Произхождащ от богатите води на Тихия океан, този чист, ултра-разтворим хидролизат има аминопрофил, равен на легендарния L-Zero 30. Точно като Pure Krill Liquid, това е напълно суров, свеж продукт и е с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на разтворими, смилаеми протеини, това е перфект..
23.99 лв.
Дип The Krill Pure Liquid 1 литър Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A837
Pure Krill Liquid e една от най-добрите течности в привличането, храненето и дългосрочната привлекателност на рибите. Всъщност, погледнато от научна гледна точка, Pure Krill Liquid е също толкова добър колкото прочутия L-Zero-30 поради невероятно богатия на хранителни вещества профил.След прибир..
27.99 лв.
Паста Manilla Paste  Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A824
Тази Манила паста използва фъстъчен протеин, който е изключително достъпен за нас и никога не е бил използван в индустрията за стръв. Ако преди сте използвали фъстъци, сигурни сме, че ще сте наясно как точно ги намират пристрастяващите шарани, но поради високото съдържание на мазнини преди е било въ..
14.99 лв.
Производител: Sticky Baits Модел: A814
Използвайки един от най-хранителните микроорганизми, познати на човека, пастата Krill е специално пригодена да отговаря на диетичните изисквания на шараните, като ги кара активно да търсят стръвта като идеален източник на храна.Включването на Крил не само добавя към хранителния профил на стръвта..
14.99 лв.
Производител: Sticky Baits Модел: A799
Всеки, който е гледал някои от легендарните подводни DVD-та на Корда, е виждал от първа ръка колко ефективни са тези пелети от Кървен червей. Това са едни от най-популярните и опустошително ефективни пелети, произведени някога! Нашият най-известен продукт е оригиналната и най-добрата пепел от Blood..
13.70 лв.
Пелети The Krill Pellet - 2.5кg Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A781
Базиран на същата концепция като Bloodworm Pellets, The Krill Pellets преминават през много подобен двуслоен процес на нанасяне на покрития, където непрекъснато се натоварват със слоеве прахообразни и течни атрактори.Външното покритие на The Krill Pellets съдържа изключителен фъстъчен ..
12.99 лв.
Плуващи топчета Bloodworm Pop Ups Sticky Baits
Не е наличен
Производител: Sticky Baits Модел: A771
12мм и 16мм са идеални за стръв топчета и вярваме, че тези два размера трябва да отговарят на всички случаи.Може да забележите, че те идват в малко по-светъл цвят от дънните примамки, но това не е случайно, след като дънните примамки са потопени във вода, те ще се отличават от дъното. Ако искате..
16.99 лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.