Меню
Количка

Риболовни принадлежности от Rapala

BX Jointed Minnow
Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F932358
Воблерите от серията BX на Rapala комбинират в себе си живата и неповторима акция, която всички балсови примамки притежават. Те издържат дори на най-екстремните и сурови условия благодарение на балсовото си тяло и издръжливото кополимерно покритие, които им осигуряват ненадмината устойчивост.Размер ..
23.80 лв.
BX Jointed Shad
Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F932362
Воблерите от серията BX на Rapala комбинират в себе си живата и неповторима акция, която всички балсови примамки притежават. Те издържат дори на най-екстремните и сурови условия благодарение на балсовото си тяло и издръжливото кополимерно покритие, които им осигуряват ненадмината устойчивост.Размер ..
23.10 лв.
Производител: Rapala Модел: F930603
Воблер изработен от балса в комбинация със здраво кополимерно покритие за по-голяма издръжливост при силни атаки от рибата. Отличава се със следните характеристики:• Вид - плаващ;• Куки Black Nickel VMC® Hooks - две номер 4;• Ръчно настроен и тестван;• Дизайн на тялото наподобяваща естествена малка ..
24.20 лв.
Производител: Rapala Модел: F930844
Воблер, изработен от балса в комбинация със здраво кополимерно покритие за по-голяма издръжливост при силни атаки от рибата. Със своето изразително тяло от две части този модел воблери се предлага в разнообразни и атрактивни окраски, които са устойчиви на набезите на рибата. Отличава се със следните..
33.50 лв.
BX Waking Minnow
Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F934405
Повърхностната примамка плува с такава изумителна пъргава акция, която всеки риболовец ще забележи след първия кастинг, а като се вгледа отблизо, воблерът разкрива върховния си релефен дизайн. Балсовата основа е покрита със здрав и издръжлив кополимер, който може да понася удари по цял ден. Водете п..
25.80 лв.
CountDown Jointed
Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F930861
Rapala модел, който е произлязъл от известната серия Count Down. Начинът на водене на воблера е подобен, като характерното е голямата чувствителност на примамката при всяко подръпване на върха на пръчката.Размер 9см, тегло 11гр...
19.50 лв.
Flat Jig
Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F939389
Примамката е изработена да устоява на силни течения и дълбоки води. Благодарение на сплесканото си тяло и голямото тегло при малък размер, Rapala Flat Jig® поддържа плъзгащата си игра дори при най-капризните условия. Потъва бързо и е чувствителна и лесна за контролиране дори при големи дълбочини. Ид..
16.00 лв.
Производител: Rapala Модел: F923763
Moдел създаден по легендарния Magnum, който е предназначен за риболов в плитки води. Отличен избор за риболов както на морски така и на сладководни хищници.Основни характеристики:• Изработен от изключително здраво африканско дърво Абачи;• Вид - плаващ;• Дизайн устойчив на удар;• Куки VMC Perma Steel..
26.60 лв.
Husky Magnum
Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F936810
Това е прецизният инструмент за бърз тролинг и борба с големи хищници. Husky Magnum е специално изработен да бъде издръжлив и може да бъде влачен със скорост до 12 възела. Притежава стегната, въртяща акция, която се подсилва от звучната вградена тракалка. Вграденото фолио, блестящо в цветовете на дъ..
23.10 лв.
Jointed Deep Husky Jerk
Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F930148
Цялата гама цветове от Jointed Deep Husky Jerk е вече налична за Вас в нов размер (JDHJ12) - само си изберете цвят и се отдайте на удоволствието да хванете желания улов!Примамката има класическата акция на ранена рибка и ясно изразени движения на опашката, които хищниците няма да отминат с лека ръка..
16.20 лв.
Jointed Shallow Shad Rap
Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F930902
Jointed Shallow Shad Rap се движи с много бавна скорост, като излъчва вибрации и силно тракане. Отличава се с усилената акция, ритмично потракване, VMC Black Nickel Hooks.Размер 5см, тегло 7гр, цвят PRT...
13.70 лв.
Max Rap Fat Minnow
-5 % Не е наличен
Производител: Rapala Модел: F932390
Дизайнът на воблера притежава обичайната лопатка за бързо потапяне до желаната дълбочина, както и патентования Max Cast механизъм за далечен и прецизен кастинг, за да се превърне в едно от перфектните попълнения към арсенала Ви. Облото minnow тяло на примамката има стегната праволинейна акция дори п..
23.10 лв. 21.95 лв.
Показва 1 до 12 от 198 (17 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.