Меню
Количка

Риболовни принадлежности от POWER PRO

Power Pro - HI-VIS YELLOW
Не е наличен
Производител: POWER PRO Модел: F927479
Какво е PowerPro?Просто PowerPro е последната комбинация от модерни технологии и старите познания за риболова.Започнахме с ултра-здраво плетено влакно Spectra® след това с Enhanced Body Technology™ за да създадем невероятно кръгло, гладко и чувствително влакно. PowerPro превъзхожда монофилните влакн..
50.40 лв.
Производител: POWER PRO Модел: F931068
Изстреляйте стръвта си като куршум само с помощта на влакно за риболов на дъно Power Pro S8S! Без значение дали ще ловите шаран или мряна, това влакно остава незабележимо за рибата, особено когато е близко и се слее с водното дъно.Допълнителни характеристики:• Невероятно съотношение между диаметър-з..
58.80 лв.
Power Pro Zero Impact
-60 %
Производител: POWER PRO Модел: F935360
Power Pro Zero Impact представя новата технология Terminator Zone. Здравината на влакното в зоната Terminator Zone е 50% по-голяма в сравнение с другите зони по влакното. Новата технология не променя капацитета на шпулата за съответния диаметър. Просто направете своя възел в ясно обособената черна з..
75.60 лв. 30.24 лв.
Производител: POWER PRO Модел: S933983
Power Pro Depth-Hunter е многоцветно плетено влакно, с което ще позиционирате перфектно примамката или съответната стръв в зоната на ударите при всяко замятане. Независимо дали ще го използвате при тролинг или джигинг, може да бъдете сигурни, че примамката ще бъде там, където е рибата всеки път. * P..
95.70 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.