Меню
Количка

Захранки за платика

Захранки за платика
Производител: Van Den Eynde Модел: F320179
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба най-вече платиката. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов.Тегло: 500 ml..
14.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320140
Готова за използване захранка за червеноперка и платика в течащи води. Може да бъде утежнена със SECRET за червеноперка или с CANAL за платика. Тегло: 2 кг Видове: black, white..
17.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F321621
В масово производство едва от 1999г., SUPERCHAMPION, ROACH е била пазена в тайна от Marcel Van Den Eynde в продължение на 40 години и му е помогнала да спечели голяма част от победите си. Тази захранка е идеална за употреба в спокойни и в бавнотечащи води, но може да бъде използвана и в бързотечащи ..
9.20 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F940403
Доста лека смес, която е идеална за бавно течащи води или малки затворени водоеми. Образува добър облак. Има силен сладък аромат, който е привлекателен както за шарана, така и за платиката.Black вариантът е подходящ за по-студени води и по-тъмно дъно. Тегло: 1 кг..
9.00 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320188
Доста лека смес, която е идеална за бавно течащи води или малки затворени водоеми. Образува добър облак. Има силен сладък аромат, който е привлекателен както за шарана, така и за платиката. Тегло: 1 кг..
7.80 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320121
В масово производство едва от 1999г, SUPER CHAMPION ROACH е била пазена в тайна от Мarcel Van Den Eynde в продължение на 40 години и му е помогнала да спечели голяма част от победите си. Тази захранка е идеална за употреба в спокойни и бавнотечащи води, но може да бъде използвана и в бързотечащи вод..
9.00 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320118
River Ace е захранка на Van Den Eynde специално създадена за риболов в реки. Marcel е формулирал тази смес за да подсигури рибарите, ловящи на река с ефективно действаща захранка. Вещества, които силно привличат рибата и богати на протеин съставки са комбинирани в смес, която не само привлича рибата..
8.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320106
Употреба: Богата на протеини смес, създадена за употреба при риболов на шаран и трофейни екземпляри лин, кефал и платика. Съдържа частици, които са достатъчно големи за да привлекат и задържат по-големи риби. Перфектна за улов на трофейни екземпляри както на състезания, така и при свободен риболов..
8.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320131
За всеки водоем, обитаван от платика, (едра или дребна) GOLD-PRO ще бъде перфектната базова смес. Средно-едрата структура на GOLD-PRO е богата на тези съставки, които Marcel знае, че доказано привличат и задържат ятата хранещи се платики. Тази сладка и 'разбухнала' смес може да бъде използвана на ре..
6.80 лв.
Производител: Filstar Модел: F937231
Същите характеристики като "Универсал", но чувствително по-тъмна. Подходяща за риболов в по-студена вода. Както и в в бистра вода и тъмно дъно когато едно светло хранително петно би направило рибата по-предпазлива. Количество: 10 кг..
42.00 лв.
Производител: Filstar Модел: F320713
Сравнително тежка захранка, с по-светъл цвят, която работи добре във всички водни слоеве - както на повърхността, така и близо до дъното. Създава хранителен облак, който потъва бавно и може да задържа рибата на всяка дълбочина. Подходяща за риболов на всички шаранови риби. Количество: 10 кг...
40.50 лв.
Производител: Van Den Eynde Модел: F320193
За водоеми с нормана дълбочина (2м или повече) - за платика, шаран и лин. Яркият й червен цвят е привлекателен за всички тези видове. Тегло: 1 кг ..
8.50 лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.