Меню
Количка

Пилкер Xaesar JIGGIT #17 PL

Пилкер Xaesar JIGGIT #17 PL
Не е наличен
Пилкер Xaesar JIGGIT #17 PL

Xaesar JIGGIT е дълъг джиг с тесен профил. Kопиевидната му форма позволява да го „изстреляте“ бързо в права траектория. JIGGIT е перфектният избор, ако искате да избегнете дребните риби в средните водни слоеве и да се прицелите директно в трофейните екземпляри на дъното. JIGGIT ще пробие силното течение и ще успее да влезе на голяма дълбочина при гигантите!
Ако SokoHanta потъва бавно, с поклащания в странична посока, то JIGGIT може да измине метри в права линия. Играта му наподобява движенията на пясъчна змиорка (Ammodytes personatus), която се стрелва бързо в опит да избяга.
Но не мислете, че JIGGIT е предназначен само за бързо водене! Асиметричното сечение и централно балансирано тегло го правят типичен слоу джиг. Едната страна е почти плоска, но другата е значително изпъкнала. Сечението му наподобява срязано яйце. Използвайте техниката Long Fall (продължително пропадане) близо до дъното и ще се учудите, колко различни видове риба ще хванете.
И все пак силата на JIGGIT е да го накарате да се стрелне бързо по вертикала, с последващо моментно зависване в покой. Това е моментът на захапване от преследващият го трофеен хищник! Най-честите жертви на JIGGIT са големи екземпляри Амбърджак (маятико), Туна, Групер (рофоз, сфирида), Дентекс (синегрида, зъбар), Снапер (фагри). При последните нерядко се случва да хванете 2 риби едновременно!

JIGGIT е задължителeн за колекцията на всеки риболовец, практикуващ джигинг – универсален джиг за обичайните дълбочини на риболов 70–100 метра, в условията на силен дрейф и подводни течения!

Допълнителни характеристики:

- Луминесцентно (светещо) тяло;
- Ръбове в UV Розов цвят;
- Тяло от твърда оловна сплав;
- Цяла тел от неръждаема стомана преминава през тялото и завършва с халки в краищата;
- 3-слойно защитно покритие супер-издържливо на наранявания;
Xaesar JIGGIT е изработен с материали от най-високо качество, произведени Япония, САЩ, Германия и Холандия. Всеки джиг преминава през обстоен качествен контрол и тестове преди да влезе в търговската мрежа.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
29.40 лв.
  • Наличност: Не е наличен
  • Производител: Xaesar
  • Модел: F940169

Опции

Безплатна доставка
За поръчки над 150 лв.
Връщане или замяна
В 14 дневен срок
Преглед и тест
Преди да заплатите
Бърза поръчка
На телефон 0878194252
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.