Меню
Количка

Пелети за риболов

Пелети за риболов

Пелетите са популярна алтернатива на бойлита и има няколко ключови разлики между тях. Първо, пелетите имат тенденция да се предлагат в по-широк диапазон от размери от бойлитата, с размер от 3 мм до 21 мм, подобно на бойли, размерът на пелетите, които избирате, ще зависи от вашия стил на риболов и размера на рибите, към които се насочвате. Втората голяма разлика между бойли и пелети е тяхната степен на разбивка. Това ги прави идеални за използване във вашите захранки или самостоятелно.

Пелетите имат високо съдържание на масло и се разглеждат като една от най-атрактивните форми на примамки през летните месеци. Те са с високо съдържание на протеини, което ще задържи рибата в продължение на часове, след попадането им във водата, и са сравнително евтини в сравнение с други форми на захранка. Те са и една от най-разнообразните форми на стръв. Можете да смесите пелетите в смес с фина захранка, да ги използвате компресирани в захранващо устройство или да се монтират като част от настройката за стръв. Както при всички примамки, които обсъждахме, пелетите също се предлагат в огромен диапазон от аромати, въпреки че повечето пелети са свръхмесни и рибни, а не толкова сладки.

Въпреки това, както и при всички неща, свързани с риболова, има и опасност от използването на пелети. Най-голямата сила на пелетите (техния бърз ефект) също е тяхната най-голяма слабост, тъй като може да се окаже, че се налага редовно да сменяте стръвта си. Те също са популярни сред рибите, включително на мряна и лин.

Dynamite Baits, SonuBaits, Carp Zoom и CUKK отново са сред най-добрите в производството на пелети.

Производител: Dynamite Baits Модел: F933139
Swim Stim Red Krill е сред любимите пелети на мачовите риболовци още от пускането му на пазара през 2012 г. Всички продукти от серията съдържат Premium Atlantic Krill, който е доказал се атрактант. Потъват веднага щом докоснат водата, а ако искате да ги размекнете, можете да ги накиснете. Пелетите о..
12.80 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F931176
Легендарният атрактант Robin Red сега е добавен и към пелети, така че да можете да включите доказал се аромат в арсенала си. Dynamite Bait отново се съюзява с Haith’s (оригиналният производител на Robin Red), за да създаде пелетите. Притежават плътен червен цвят и конкурират много от останалите пеле..
14.50 лв.
Производител: JVS Модел: F936006
Пелети тип "Лулички" се състоят от два цвята и аромата, а формата им позволява да се задържат по-дълго време стегнати и така да ловите повече време.Продукта се предлага в два аромата: Характеристикитегло- 50 гр, аромат - Strawberry Fish, диаметър - 10 мм. тегло- 50 гр, аромат - Garlic Fish..
7.40 лв.
Производител: Filstar Модел: F941111
Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, тъка и за риболов със силиконов пръстен. Самите пелети по структура са меки. Те са бързо разтворими и още в първите минути при потапяне във водата започват да отделят своите съставки. Диаметърът на пелетата е 10-14 мм, като този размер е ..
3.50 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F929454
Тези пелети могат да бъдат използвани направо от опаковката или пък да бъдат овлажнени с вода и използвани с method или open end фидер, за да се придаде разнообразие на презентацията във всяка ситуация. За да ги размекнете, ги поставете в кофа и ги покрийте с вода. Оставете ги под водата да престоят..
12.00 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F931557
Krill Fish Feed са обогатени с добавени аромати и отлично допълват ароматизирани по същия начин захранки и стръв. Овлажнени по обичайния начин, те са идеални за използване с Method фидер или с фидер за пелети.Характеристикиаромат - krill, диаметър - 4мм..
16.50 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F931544
Предварително пробити Sonu Pellet, с които нямате нужда от предварителна подготовка. Всеки пакет включва достатъчно пелети, включително и два броя Korum Quickstops и Quickstop игла, с което се сдобивате с оптималния комплект.Характеристикитегло - 75 гр, аромат - crab,    ..
7.30 лв.
Производител: Sonubaits Модел: F929457
Чудесна помпа, която ще Ви помогне да вършите нещата много по-лесно и удобно. Можете да я използвате за овлажняване на пелети, за добавяне на цвят, овкусители и други атрактори. Капакът на помпата притежава вакум индикатор, който показва кога е изтеглен въздуха, както и индикатор за ден/месец, който..
34.30 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F938369
Swim Stim Pro-Expanders е серия пелети, които се предлагат в няколко вкуса. Може да се накиснат във вода и да се използват като потъващи пелети. След като са готови Swim Stim Pro-Expanders може да се използват за кука или при монтаж, като структурата им е едновременно мека и трайна.Характеристи..
7.60 лв.
Производител: Filstar Модел: F320730
Сред широката гама захранки ползвани по нашите водоеми, отскоро се появи качествено нов представител. Новата захранка на гранули Filstar Pellets има всички основания да се наложи трайно на българкия пазар. В нея са използвани само най-добрите натурални съставки, внимателно подбрани в резултат на мно..
2.70 лв.
Модел: F933968
Гумирани потъващи пелети с различни аромати на основата на царевица, която е смесена с гумен агент. Пелетите се разтварят във водата и са за еднократна употреба. Продукта се предлага в няколко аромата: Характеристики тегло - 30 гр, аромат - кокос тегло - 30 гр, аромат - мед тегло - 30 гр, арома..
2.90 лв.
Пелети - CRC - CCP Particles Natural Hemp
Не е наличен
Производител: Crafty Catcher Модел: F933125
Crafty Catcher частиците са с изключително високо качество. Уникалната система на подготвянето им за употреба гарантира наличието на максимално количество захари и мазнини в тях. Освен че запазват дълго време качествата си, другият голям плюс на частиците е, че могат да бъдат използвани а PVA аксесо..
6.40 лв.
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.