Меню
Количка

Пелети за риболов

Пелети за риболов

Пелетите са популярна алтернатива на бойлита и има няколко ключови разлики между тях. Първо, пелетите имат тенденция да се предлагат в по-широк диапазон от размери от бойлитата, с размер от 3 мм до 21 мм, подобно на бойли, размерът на пелетите, които избирате, ще зависи от вашия стил на риболов и размера на рибите, към които се насочвате. Втората голяма разлика между бойли и пелети е тяхната степен на разбивка. Това ги прави идеални за използване във вашите захранки или самостоятелно.

Пелетите имат високо съдържание на масло и се разглеждат като една от най-атрактивните форми на примамки през летните месеци. Те са с високо съдържание на протеини, което ще задържи рибата в продължение на часове, след попадането им във водата, и са сравнително евтини в сравнение с други форми на захранка. Те са и една от най-разнообразните форми на стръв. Можете да смесите пелетите в смес с фина захранка, да ги използвате компресирани в захранващо устройство или да се монтират като част от настройката за стръв. Както при всички примамки, които обсъждахме, пелетите също се предлагат в огромен диапазон от аромати, въпреки че повечето пелети са свръхмесни и рибни, а не толкова сладки.

Въпреки това, както и при всички неща, свързани с риболова, има и опасност от използването на пелети. Най-голямата сила на пелетите (техния бърз ефект) също е тяхната най-голяма слабост, тъй като може да се окаже, че се налага редовно да сменяте стръвта си. Те също са популярни сред рибите, включително на мряна и лин.

Dynamite Baits, SonuBaits, Carp Zoom и CUKK отново са сред най-добрите в производството на пелети.

Производител: Dynamite Baits Модел: F933139
Swim Stim Red Krill е сред любимите пелети на мачовите риболовци още от пускането му на пазара през 2012 г. Всички продукти от серията съдържат Premium Atlantic Krill, който е доказал се атрактант. Потъват веднага щом докоснат водата, а ако искате да ги размекнете, можете да ги накиснете. Пелетите о..
15.80 лв.
Производител: Dynamite Baits Модел: F931176
Легендарният атрактант Robin Red сега е добавен и към пелети, така че да можете да включите доказал се аромат в арсенала си. Dynamite Bait отново се съюзява с Haith’s (оригиналният производител на Robin Red), за да създаде пелетите. Притежават плътен червен цвят и конкурират много от останалите пеле..
17.80 лв.
Duo Pipe Duo Pipe
Не е наличен
Производител: JVS Модел: F936006
Пелети тип "Лулички" се състоят от два цвята и аромата, а формата им позволява да се задържат по-дълго време стегнати и така да ловите повече време.Продукта се предлага в два аромата: Характеристикитегло- 50 гр, аромат - Strawberry Fish, диаметър - 10 мм. тегло- 50 гр, аромат - Garlic Fish..
7.40 лв.
Производител: Filstar Модел: F941111
Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, тъка и за риболов със силиконов пръстен. Самите пелети по структура са меки. Те са бързо разтворими и още в първите минути при потапяне във водата започват да отделят своите съставки. Диаметърът на пелетата е 10-14 мм, като този размер е ..
3.90 лв.
Sonu Fin Perfect Feed
Не е наличен
Производител: Sonubaits Модел: F929454
Тези пелети могат да бъдат използвани направо от опаковката или пък да бъдат овлажнени с вода и използвани с method или open end фидер, за да се придаде разнообразие на презентацията във всяка ситуация. За да ги размекнете, ги поставете в кофа и ги покрийте с вода. Оставете ги под водата да престоят..
12.00 лв.
Sonu Krill Fish Feed
Не е наличен
Производител: Sonubaits Модел: F931557
Krill Fish Feed са обогатени с добавени аромати и отлично допълват ароматизирани по същия начин захранки и стръв. Овлажнени по обичайния начин, те са идеални за използване с Method фидер или с фидер за пелети.Характеристикиаромат - krill, диаметър - 4мм..
16.50 лв.
Sonu Pellet O'S Crab
Не е наличен
Производител: Sonubaits Модел: F931544
Предварително пробити Sonu Pellet, с които нямате нужда от предварителна подготовка. Всеки пакет включва достатъчно пелети, включително и два броя Korum Quickstops и Quickstop игла, с което се сдобивате с оптималния комплект.Характеристикитегло - 75 гр, аромат - crab,    ..
7.30 лв.
Гранули FilStar Pellets
Не е наличен
Производител: Filstar Модел: F320730
Сред широката гама захранки ползвани по нашите водоеми, отскоро се появи качествено нов представител. Новата захранка на гранули Filstar Pellets има всички основания да се наложи трайно на българкия пазар. В нея са използвани само най-добрите натурални съставки, внимателно подбрани в резултат на мно..
37.50 лв.
Пелети - CRC - Jelly Pellets Fishmeal
-20 % Не е наличен
Производител: Crafty Catcher Модел: F933100
Тези висококачествени пелети са достатъчно меки, за да предизвикат множество нападения и същевременно достатъчно устойчиви, за да могат да се използват с ваглер или фидер, а също така и за деликатни презентации с щека. Jelly пелетите са бавнопотъващи и на практика почти безтегловни във водата. Всичк..
6.90 лв. 5.49 лв.
Производител: Sticky Baits Модел: A799
Всеки, който е гледал някои от легендарните подводни DVD-та на Корда, е виждал от първа ръка колко ефективни са тези пелети от Кървен червей. Това са едни от най-популярните и опустошително ефективни пелети, произведени някога! Нашият най-известен продукт е оригиналната и най-добрата пепел от Blood..
13.70 лв.
Пелети CC Moore Boost Krill Pellets 6mm 1kg
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A1690
Пелети на основата на морски протеини- освобождават ценни хранителни вещества - Нискомаслени и богати на планктон - Съдържат риба, мая, птици и растителни протеиниХарактеристики: Размери: 6 мм Цвят: тъмночервен..
14.99 лв.
Пелети CC Moore Equinox Pellets 6mm 1kg
Не е наличен
Производител: CC Moore Модел: A1673
Богати на разтворими рибни и млечни протеини, подправки, екстракти от плодове - Robin Red Equinox е силно атрактивна целогодишна стръв - Неговият уникален, сладък вкус и аромат се съчетава с изключителен хранителен профилРазмер: 6мм ..
14.99 лв.
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.