На 22 април (събота) ще се състои Национален протест на риболовците в България. Обединени от обща кауза, ЦРОО заедно с Фронта за борба с бракониерството на яз.Пясъчник, СНЦ Балканка и Риболовен клуб Приятели искаме криминализиране на риболова с хрилни мрежи във вътрешните водоеми и промяна в структурата на ИАРА, която в този си вид не е ефективна. Протестите ще се състоят в Стара Загора и Монтана.

Стара Загора: на главен път Ст.Загора-Хасково на отбивката за птицекомбината (преди детелината за магистрала Тракия).

Монтана: на главен път Е79 при изхода на Монтана за Враца.

Начален час на протеста 11.00. От 11.30 до 12.00-ограничаване на движението. 12.30 край на протеста.
Нека всички, които искат язовири без бракониерски набези и искат проблема да се реши кардинално да дойдат на протеста и покажат, че проблема не търпи отлагане. Язовирите са обезрибени и нямаме време за губене.

ВРЕМЕ Е ГЛАСЪТ НА РИБОЛОВЦИТЕ ДА БЪДЕ ЧУТ!!!

Сподели с приятели

Автор

Всичко за риболова: водоеми, статии, новини, рецепти, уроци и всичко, което може да помогне на рибарите, ще го намерите само тук!

2 коментара

  1. Цветан на

    Рядко може да се види по глупава формулировка за стачка….Утре ще стачкуваме срещу шофиращите без книжка…Вдруги ден срещу крадците….Абсолютна тъпня.Истината е ,че на времето Ловно рибарския съюз зарибяваше язовирите всяка година.Не знам от къде взимаха пари,но всяка година се зарибяваха.Докато сега ИАРА събира само такси,глобява някой сегиз ,тогиз,поделят си някакви премии,получават си тлъстите държавни заплатки и ги боли….оная работа има ли риба в язовира или не….Днес са ГЕРБ на власт и Петър е инспектор….Утре са комунистите с турците и инспектора е Ахмед или Мюмюн,които даже и не знаят закона и не могат и български да говорят правилно….Цялата ни държава е на тоя хал за съжаление.Кой ще чуе за този протест и наистина ли си вярвате ,че ще има някакво развитие и подобрение на нещата от него…….

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!