Меню
Количка

Риболовни принадлежности от Munch Baits

Производител: Munch Baits Модел: A2138
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТТази течна добавка (liquid) богата на морски протеини е като стимулант за рибите.Комбинацията от висококачествени разтворими съставки насърчава рибата да се храни и задържи на петното.Аромат: seaКоличество: 250 mл..
14.99 лв.
Производител: Munch Baits Модел: A2217
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТНеустоима комбинация от кръв на червей и хемоглобин ( протеинът, който се намира в червените кръвни телца). Течност, която при контакт с водата имитира "леговище" на малки червейтета, която насърчава рибата да се храни и задържи на петното.Аромат: bloodКоли..
18.49 лв.
Производител: Munch Baits Модел: A2191
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Изцяло гъвкав PVA friendly"" сироп, съчетан с екстракти от цитруси и органични киселини. Разработен да доставя лесен за използване инструмент за повишаване на успеха при шаранския риболов. Благодарение на естествено плътната си консистенция и водоразтворимите съставки, ..
17.49 лв.
Производител: Munch Baits Модел: A2161
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Тази течна добавка (liquid) е изработена изцяло от естествени хранителни течности, разтворими подсладители и ексклузивен подобрител на вкуса на млякото. Може да се използва при всякакви условия и поради голямата плътност,и разтворими съставки, ще прави дъното около пр..
14.99 лв.
Производител: Munch Baits Модел: A2219
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Тази гъста сладка течност е специално проектирана да остане на дъното около примамката, бавно да се разтваря, освобождавайки "облаци" аромати. Произведени от екстракти от водоразтворими орехи и чисти млечни протеини. Отличава с висока хранителна стойност и изключителни ..
18.49 лв.
Производител: Munch Baits Модел: A2202
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Тази забележително гъста вискозна течност има способността незабавно да повиши атрактивните свойства на всяка примамка, към която се прибавя. Създава стимулираща глазура, която веднага ще се разпръсне през водните слоеве отдолу нагоре. Впечатляваща смес от разтворими те..
17.49 лв.
Дип Munch Baits Pink Fruit Syrup 500ml + Munch Baits Sweet Stim Syrup 500ml + Munch Baits Citrus Blend Syrup 500ml
Ново -10 % Не е наличен
Производител: Munch Baits Модел: A3384
Munch Baits Pink Fruit Syrup 500ml- гъста течност, създаваща стимулираща глазура, която веднага ще се разпръсне през водните слоеве отдолу нагоре- Впечатляваща комбинация от разтворими течни плодове и подсладители на прах- работи ефективно във всяка температура на водатаMunch Baits ..
52.47 лв. 47.22 лв.
Дип Munch Baits Raw Krill 500ml
Не е наличен
Производител: Munch Baits Модел: A2218
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Сурова крилна течност, снабден с богати на хранителни вещества свойства, съчетани с индивидуален аромат, солен вкус и отличителен цвят. PVA friendly Количество: 500 ml Аромат: krill ..
18.49 лв.
Дип Munch Baits Red Stench 500ml
Не е наличен
Производител: Munch Baits Модел: A2216
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Това е "деликатна" смес от топли ферментирали люти чушки, късоверижни мастни киселини, мощни естери и уникални ароматни съединения. Проектиран да генерира мощен аромат и да предоставя плътност, която ще се разпръсне на различни нива във водата. Невероятно остър и много,..
18.49 лв.
Производител: Munch Baits Модел: A2215
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Не се отрича популярността на конопеното масло.Рибите намират храна чрез откриване на разтворени компоненти във водата, но маслата не могат да бъдат разтворени във вода. С това просто правило "Munch Baits" произведоха първия течен коноп "SOLUBLE"|. Произведен единствено..
18.49 лв.
Производител: Munch Baits Модел: A2180
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Този изключително плътен сироп е специално разработен, за да осигури универсален продукт за повишаване на атрактивните свойства на всяка примамка, към която се прибавя. Произведен изцяло от естествени захари и специфични разтворими стимуланти, той незабавно освобождава ..
17.49 лв.
Производител: Munch Baits Модел: A2220
100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Разработен, за да внесе мощен нов метод за незабавно повишаване на сладостта на различните примамки, като се използва уникална техника за сливане на три различни изключително сладки добавки в една. Напълно разтворим във вода. Благодарение на разнообразния си състав, той..
18.49 лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.