Меню
Количка

Маски

Маски
Производител: BEUCHAT Модел: S151183
Маска с две темперирани стъкла, пола от хипоалергичен силикон. Нисък обем и широк ъгъл на видимост. Подходяща за шнорхелин и подводен риболов.МАСКА Х-CONTACT – 2Маската на Beuchat е наследила от Х-CONTAKT ниския обем от 175 куб.см и широкия ъгъл на видимост, но с подобрен дизайн, улесняващ и..
104.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S151033
Маска с две темперирани стъкла, пола от хипоалергичен силикон. Нисък обем и широк ъгъл на видимост. Подходяща за шнорхелин и подводен риболов.Маската на Beuchat е наследила от Х-CONTAKT ниския обем от 175 куб.см и широкия ъгъл на видимост, но с подобрен дизайн, улесняващ изравняването. Новите ми..
205.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S153340
Силиконова маска с две стъкла , с широко поле на видимост, нисък вътрешен обем и много добър изглед.Пола от хипоалергичен силикон.Двойна каишка монтирана на катарами позволяващи фино регулиране.Ултра лека рамка.Стъклото на тази маска е изчистено от всякакви примеси и под водата дава..
110.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S153230
Силиконова маска с две стъкла , с широко поле на видимост, нисък вътрешен обем и много добър изгледПола от хипоалергичен силиконДвойна каишка монтирана на катарами позволяващи фино регулиранеУлтра лека рамкаСтъклото на тази маска е изчистено от всякакви примеси и под водата дава по ..
79.80 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S153333
Маска с едно цяло стъкло ,с широко поле на видимост, нисък вътрешен обем и много добър изгледПола от хипоалергичен силикон.Двойна каишка монтирана на катарами позволяващи фино регулиране.Ултра лека рамка.Стъклото на тази маска е изчистено от всякакви примеси и под водата дава по ясна..
110.00 лв.
Производител: Seac Модел: S915N
Лека и компактна маска с нисък вътрешен обем. Изработена е от черен силикон и има две отделни темперирани стъкла и пластмасова черна рамка...
65.00 лв.
Производител: BEUCHAT Модел: S153003
Маска с две отделни темперирани стъкла. Произвежда се от черен каучук и черна пластмасова рамка.Beuchat Strato е класическа маска с две темперирани стъкла. Пледназначена е както за подводен риболов, така и за фридайвинг. Това, с което се различава този модел е каучуковата пола, което го прави из..
84.00 лв.
Производител: Seac Модел: S9444
Маска с цяло темперирано стъкло и пола от хипоалергичен силикон.Маска Salina е много подходяща за шнорхелинг. *Цвят: -Прозрачен/Син..
52.00 лв.
Производител: SOPRAS Модел: S322400
Специализирана маска с протектори за ушите. Предназначена за хора, които трудно изравняват...
190.00 лв.
Производител: Seac Модел: S9449C
Силиконова маска One Combat..
76.00 лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.