Меню
Количка

Лепило за лодки - Liquid PVC Patch24 BOX

Лепило за лодки - Liquid PVC Patch24 BOX
Лепило за лодки - Liquid PVC Patch24 BOX
Лепило за лодки - Liquid PVC Patch24 BOX
Лепило за лодки - Liquid PVC Patch24 BOX
Лепило за лодки - Liquid PVC Patch24 BOX

Кутия с 24 бр. Patch24 Liquid PVC лепила в 12 различни цвята. От всеки цвят се съдържат различен брой лепила.Списък на цветовете: черно, бяло, прозрачно, светло сиво, тъмно сиво, светло синьо, тъмно синьо, светло зелено, тъмно зелено, лилаво, червено, жълто.

Patch24 Liquid PVC е лепило за ремонт на PVC изделия, с което отпада нуждата от поставяне на кръпки с подобен материал, за да се залепи нещо повредено. Достатъчно е да се поставят няколко капки върху дупчицата или разрязаното. Продуктът е устойчив на слънчева светлина и температури до - 40°С и същевременно е еластичен и запазва извивките на естествения материал.

Инструкции за употреба:Повърхността, която ще обработвате трябва да е суха, чиста и обезмаслена. При дупчица или разрязано с до 2-3 см на среза поставете една или няколко капки PATCH24 отгоре. За да постигнете отличен резултат, нанесете още един слой след няколко минути. Ако повредите са значителни и по-големи от 2-3 см, е необходимо да зашиете предварително участъка с подсилени нишки. Да се използва при температура от -15° до +25°.

* При ремонт на изделия, чието последващо използване може да доведе до риск за живота, като: PVC лодки, PVC катамарани, защитни водоустойчиви костюми, надуваеми матраци за плуване - обезмасляването на третираната повърхност е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Използвайте след 24 часа. Лепилата не са подходящи за ремонт на гумени изделия!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
130.20 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: F944917
Безплатна доставка
За поръчки над 150 лв.
Връщане или замяна
В 14 дневен срок
Преглед и тест
Преди да заплатите
Бърза поръчка
На телефон 0878194252
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.