Меню
Количка

Риболовни принадлежности от Korda

Производител: Korda Модел: A198
Boilie Funnel Web PVA System от Korda за направата на малки пакетчета с протеинови топчета.При риболов на шаран няколко топчета разположени около самата кука дават доста добри резултати. PVA чорап, който се разтваря във водата след като падне на дъното. Така сте сигурни че протеиновите топчета ..
28.99 лв.
Производител: Korda Модел: A550
Изработени от здрава мека гумаплъзга се лесно върху кукатадържи се здраво на мястото сиОформени с точния ъгъл и точната дължина, те прекрасно заместват термосвиваемия шлаух, помагайки на куката да се завърти и "сграбчи" шарана за устата ефективно.Предлагат се в опаковка по 10 бр...
10.69 лв.
Производител: Korda Модел: A500
Белачка за поводи Korda Strippa Tool е проектирана да ви помогне при забелването на поводите със силиконово покритие.Специалното режещо острие е така проектирано, че няма да нарани самия повод, а само ще премахне силиконовото покритие...
18.09 лв.
Производител: Korda Модел: A159
Вирбели тип бърза връзкадопълнително ухо - накрайник за бързо сменяне на повода може да се използва с противозаплитащи конусиособено полезни при хеликоптер монтажиПредлагат се в опаковка от 20бр...
9.09 лв.
Влакно Korda Arma-Kord Braided Leader 20 m. 30lb
Не е наличен
Производител: Korda Модел: A447
Arma-Kord Braided Leader е невероятно устойчиво на абразия плетено влакно за поводи, същевременно изключително гъвкаво и фино за здравината си.Тънкият му диаметър и полувидим кафеникав цвят го правят трудно забележимо във водата.Проектирано е като шок-лидер за екстремни ситуации при наличие..
36.99 лв.
Производител: Korda Модел: A2483
Може да го използвате, за да направите combi-rig, ronnie rig или out-and-out stiff rigs, за плуваща стръв или за легнала на дъното. Въображението ви е единственото ограничение за приложенията на BOOM. Като флуорокарбон BOOM се слива с всички видове дънен релеф и благодарение на финия си зелен оттен..
23.59 лв.
Производител: Korda Модел: A585
Материалът за повод KABLE е проектиран да се използва над твърди, лепкави, песъчливи и чакълести участъци, каквито се срещат често по водоемите.- камуфлажна плеткаВнимателно подбраните, редуващи се цветни нишки имат за цел да размият контурите на вашия лийдкор, карайки го практически да се с..
16.99 лв.
Производител: Korda Модел: A215
Mouthtrap е материал за повод, създаден за лесна и безпроблемна направа на крайния твърд монтаж.с този материал се работи много по-лесно от останалите твърди материали на пазара остава в перфектна крива след оформяне най-добрият твърд монофил за поводи естествена "шаранска" разцветка, която се слива..
17.39 лв.
Производител: Korda Модел: A515
Монофилно влакно, специално проектирано от екипа на Korda, за да се справи с всички екстремни риболовни ситуации.Subline - влакно с изключителна издръжливост и здравина на възел. Това е правилният избор, когато риболовецът се сблъсква с тежки условия на риболов - богата подводна растителност, к..
59.99 лв.
Производител: Korda Модел: A2470
То е фино, еластично и със специален камуфлаж - всичко, от което се нуждаете, за да хванете предпазлив шаран.Лекият му зелен нюанс му памага лесно да се слива с дъното на водоема.Предлага се в удобна 100 метрова ролка със специално малко прозорче, чрез което да следите колко Ви остава от вла..
16.59 лв.
Производител: Korda Модел: A212
Hybrid Stiff е влакно за поводи с покритие предназначено за използване върху чисти дънни релефи.Неговото супер твърдо, камуфлажно покритие помага да отдалечи куката от тежестта при всяко замятане.Идеален за използване с леки плуващи примамки, като Pop Up топчета. Подходящ е и за монтажи с баланс..
35.49 лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.