Меню
Количка

Изкуствени захранки

Изкуствени захранки

Първоначално свързан само с риболов на хищници, сега можете да закупите гама от изкуствени примамки за риболов на шарани. Най-често те са под формата на фалшива сладка царевица или изкуствени червеи, въпреки че също можете да получите имитация на хляб и месо. Ползата от това е, че получавате примамката си, след като рибата е я взела, което ви позволява да използвате отново и отново същата стръв.

Изкуствените примамки могат да бъдат манипулирани много по-лесно от истинската стръв. Ако искате да ловите риба с изкуствена примамка, можете да инвестирате в имитация на стръв, която ви предлага това, вместо да се налага да разчитате на плуващи топчета.

Enterprise е голямото име в имитационната стръв, а марката е най-известна с това, че е започнало изкуственото движение на сладка царевица, което оттогава е променило света на риболова.
Както можете да видите, за вас има огромен набор от примамки, захранки, стръв, както естествени така и изпуствени, всеки от които е прецизно проектиран и всички имат фантастични приложения при риболов на шаран. Често се казва, че вкусовете на шарана са непостоянни, повече отколкото други видове, а ние в "Ribarnik.com" имаме набор от примамки за шаран, които да отговарят на всички изисквания в днешно време. Ние непрекъснато обновяваме набора си от примамки, тъй като се излизат нови и вълнуващи вкусове, така че чрез редовно посещение в сайта ни ще сте една крачка пред другите.

PB - Blood Worm PB - Blood Worm
Не е наличен
Производител: Berkley Модел: F939769
Изкуствен вердевас на лентички. 100 бр...
11.60 лв.
PB - Garlic Scent Power Eggs - Clr Grn Purple-Pink
Не е наличен
Производител: Berkley Модел: F939784
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на чесън, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.Характеристикитегло - 30 гр..
11.60 лв.
PB - Gulp! Alive Floating Salmon Eggs - Fl.Orange
Не е наличен
Производител: Berkley Модел: F939778
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета изглеждат като "живи", отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.Характеристикитегло - 57 гр, цвят -..
15.70 лв.
PB - Gulp! Outfishes Floats! - Fl.Orange
Не е наличен
Производител: Berkley Модел: F939779
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.Характеристикитегло - 16 гр, аромат - salmon egg, цвят - F..
13.70 лв.
PB - Gulp! Outfishes Floats! - Pink
Не е наличен
Производител: Berkley Модел: F939781
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.Характеристикитегло - 16 гр, цвят - pink..
13.70 лв.
PB - Gulp! Outfishes Floats! - Yellow
Не е наличен
Производител: Berkley Модел: F939780
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.Характеристикитегло - 16 гр, цвят - Yellow..
13.70 лв.
PB - Power Eggs Magnum Floating - Clr Grn Fl Orange
Не е наличен
Производител: Berkley Модел: F939783
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на сьомга, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.Характеристикитегло - 15 г..
11.60 лв.
PB - Power Eggs Magnum Floating - Clr Grn Purple-Pink
Не е наличен
Производител: Berkley Модел: F939782
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на сьомга, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.Характеристикитегло - 15 г..
11.60 лв.
Производител: Pelzer Модел: S810021
Изкуствените личинки Pelzer се произвеждат от висококачествени материали, позволяващи многократно използване.Предлагат се в червен цвят с аромат Halibut, както и в ярко жълт с аромат Ананас.Материал: 100% силикон..
4.30 лв.
Модел: F939897
Изкуствени червеи в червен цвят - 30 броя (+/-) в опаковка...
1.40 лв.
Производител: Filstar Модел: F942721
Твърди стопери с плътен цвят, които имат формата на царевични зрънца. 10 бр. в опаковка...
1.20 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.