Меню
Количка

Грижа за такъма

Грижа за такъма
Производител: Ardent Модел: S4953873254345
Ardent Line Butter Conditioner смазка за влакноПогрижете се за вашето влакно с помощта на Ardent Line Butter. С негова помощта ще запазите здравината на влакното и ще постигнете максималната далечина на замятане независимо дали използвате монофилно влакно или плетено влакно. Благодарение на Arde..
17.60 лв.
Производител: Costa Модел: F939575
Costa комплект за почистване на очила, който се състои от следното:- Микрофибърна кърпичка за почистване; - Разтвор (антирефлектен) за почистване на пластмасови и стъклени лещи ; - Здраво черно калъфче с цип и лого Costa, в което може да съхранявате кърпичката и разтвора за почистване...
25.50 лв.
Производител: Ardent Модел: F928295
Специален химичен разтворител, предназначен изключително за почистване на риболовни макари! Разтваря старата грес и мръсотия за лесно почистване и не поврежда вътрешните части като други почистващи препарати! Специалната формула гарантира, че при съхненето не остава нищо друго, освен предпазна барие..
15.40 лв.
Производител: Ardent Модел: F928298
Върхово постижение на инженерната технология, което премахва корозията от морската екипировка. Освен това спреят предлага несравнима защита за макари, оставени на дъжда или потапяни във вода при риболов с гащеризон или проходилка. Също така Reel Guard е незаменим за макари, съхранявани на места с ви..
15.40 лв.
Производител: Ardent Модел: F928721
Високотехнологично синтетично масло, разработено от фирмата специално за частите на риболовните макари, използвани при риболов на солена вода. Специални добавки предоставят идеална и много издръжлива във времето смазваща способност за всички модели макари. Прилага се регулярно върху лагерите и оста ..
24.90 лв.
Производител: Ardent Модел: F928294
Високотехнологичнa, 100 % синтетична грес, разработена от Ardent специално за частите на риболовните макари. Специални добавки предоставят идеална и много издръжлива във времето смазваща способност за всички модели макари. Прилага се регулярно върху предавките и червячните системи на макарите, както..
15.40 лв.
Производител: Ardent Модел: F928296
Въплъщава най-новите постижения в областта на инженерните технологии. Навлиза дълбоко в сaчмените и иглените лагери за пълно промиване от мръсотия и чужди елементи, като същевременно и смазва отлично. За разлика от графитените смазки, Reel Butter® Bearing Lube не съдържа никакви графитни елементи, к..
15.10 лв.
Производител: Ardent Модел: F928297
Ново поколение грижа за влакното! Проектиран е да извлече максимума от здравина и далечина на замятането за всякакви видове влакна – fluorocarbon, монифилно или плетено, като същевременно намалява тяхната памет и склонност към оплитане пред шпулата! Предпазва нишката от вредното влияние на UV лъчите..
18.90 лв.
Производител: Ardent Модел: S183533000164
специален химичен разтворител, предназначен изключително за почистване на риболовни макари! Разтваря старата грес и мръсотия за лесно почистване и не поврежда вътрешните части като други почистващи препарати! Специалната му формула гарантира, че при съхненето не остава нищо друго, освен предпазна ба..
16.80 лв.
Производител: Korda Модел: A500
Белачка за поводи Korda Strippa Tool е проектирана да ви помогне при забелването на поводите със силиконово покритие.Специалното режещо острие е така проектирано, че няма да нарани самия повод, а само ще премахне силиконовото покритие...
18.09 лв.
Reel Butter Oil
Не е наличен
Производител: Ardent Модел: F928293
Високотехнологично синтетично масло, разработено от Ardent специално за частите на риболовните макари. Специални добавки предоставят идеална и много издръжлива във времето смазваща способност за всички модели макари. Прилага се регулярно върху лагерите и оста под шпулата, както и върху други движещи..
15.40 лв.
Lubrication Kit
Не е наличен
Производител: Ardent Модел: F928299
Удобен резервен комплект от най-необходимите ви препарати за грижа за макарите – Reel Butter® Oil, Reel Butter® Grease и Reel Butter® Bearing Lube. Предпазва нишката от вредното влияние на UV лъчите. ..
38.50 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.