Ribarnik.com

Порталът на рибарите в България 

  • Продавам лодка ProMarine AL330 + Двигател Genovo в Гаранция

  • Разпродайте ненужните си риболовни принадлежности
Разпродайте ненужните си риболовни принадлежности
 #172  от mantonov91
 05 юли 2017 22:54
Здравейте!

Продавам лодка Pro Marine AL 330. От както е закупена, лодката е била във вода само два пъти този месец (Юни 2017г.). Състоянието й е почти неразличимо от ново, с дребни козметични забележки, които не пречат на нормалното й използване. Комплекта включва надуваема лодка със сак за прибиране и лесно транспортиране, алуминиево дъно, състоящо се от 4 секции и чувал за транспортиране, крачна помпа, седалки, гребла, въже 20м, комплект за ремонти и инструменти. Всичко е купувано чисто ново от магазин Plodex гр. Варна за 1290лв. и е с гаранция до 19.04.2018г.

Повече информация за лодката -

Двигателят Genovo T5 е размер S и притежава 5кс., тегло 20/21кг, водно охлаждане и три предавки - неутрална, предна и задна. Ползван е само 4 часа, което значи, че му остават поне още 6 часа работа до първото сервизиране и смяна на маслата. При евентуалното закупуване, двигателят трябва да мине инспекция в оторизиран сервиз, за да може да бъде прехвърлена гаранцията на новият собственик. Също като лодката, двигателят е купуван от магазин Plodex гр. Варна за 1290лв. и е в гаранция до 19.04.2018г.

Повече информация за двигателя -

Лодката и двигателят се продават комплект за цената от 1950лв. Предпочитам бъдещият купувач, ако не е от София, да дойде и да я огледа на място, понеже двигателят трябва да се прехвърли на името на новият купувач след сервизацията. Ако някой много държи, мога да помисля и за пращане по Еконт с опция преглед и тест, като транспортните разходи ще са за ваша сметка.