Ribarnik.com

Порталът на рибарите в България 

 • Правила за писане във форума

 • Запознайте се с всички правила преди да използвате Ribarnik.com
Запознайте се с всички правила преди да използвате Ribarnik.com
 #2  от v1ppers0nn
 11 дек 2016 19:46
 1. Писането в теми и постове се извършва единствено и само на БЪЛГАРСКИ език, използвайки КИРИЛИЦА, без замяна на съществуващи букви с цифри.
 2. Комуникация във форума се подържа с уважителен за останалите колеги тон. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и ще бъдат санкционирани
 3. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате колегите в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
 4. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация, в противен случай те ще бъдат разглеждани като СПАМ.
 5. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан по преценка на модериращия мнението му.
 6. Забранени са всякакви реклами на други форуми, свързани с риболов, освен ако това не е предварително съгласувано и одобрено от Администраторите
 7. Не се допуска рекламирането на фирми, търговска дейност или интернет страници в теми, подписи, аватари или по какъвто и да било начин, без предварителна договорка с администраторите. Реклама или фрази уронващи престижа на „Ribarnik.com“ не се допускат в подписите на потребителите.
 8. Забранени са публикациите на теми и мнения, които по един или друг начин противоречат на българското законодателство, расистки и насаждащи омраза между хората. Забранено е публикуването на порнографско и оскърбително съдържание.
 9. Забранено е „раздаването на правосъдие“ от хора, които не са членове на админ/мод екипа. Ако откриете нарушение спрямо вас или други колеги, уведомете незабавно модератор и оставете той да се занимае със случая, а не пълнете темата с излишни постове. Такива постове ще бъдат трити.