Меню
Количка

Фидери

Фидери
Производител: Carp Zoom Модел: F940048
Най-подходящият нячин за използване на тази хранилка за толстолоб е като добавите захранка, която ще образува облак, като сложите и някакви плуващи примамки на куките. ..
10.90 лв.
CZ Fanatic Method Feeder
Не е наличен
Производител: Carp Zoom Модел: F931709
Пълен комплект за риболов с фидер. Включва три броя фидер хранилки с различно тегло (20гр., 25гр., 30гр.) и форма към тях, както и три броя вирбели в кутийка...
15.80 лв.
Производител: Fox Модел: F940400
Cage Coat представлява свиваща се около фидера тръба, когато той бъде потопен с нея в гореща вода. Създадени са за фидери тип Horizon Feeders и се свиват до 3 см в диаметър. След като се застопорят, редуцират количеството захранка, което изпада от фидера, докато потъва.10бр. в опаковка...
5.90 лв.
Производител: Fox Модел: F940853
Fox Matrix Finned фидер се предлага в няколко размера с различно тегло. Основни характеристики: Изработен е от здрава пластмaса, която е тонирана; Вграден вирбел, с който се минимизират оплитанията; Отличава се със своя дизайн с крилца, които спомагат да се забави спускането във водата и после ..
4.90 лв.
Производител: Fox Модел: F940850
Fox Matrix Method форма за фидер може да се използва с Method фидерите от серия Matrix. Отличава се със своя дълбок дизайн, който позволява да се зареди с повече стръв. Изработена е от мек материал, който спомага за освобождаването на хранилката.Размери: малък и голям..
10.90 лв.
Производител: Fox Модел: F940862
Fox Matrix Mini Swivel Cage фидер e направен за използване с по-едра стръв като месо, царевица, тесто и пелети с размер 4 - 8 мм. Тежестта на хранилката спомага за доброто падане във водата...
5.60 лв.
Производител: Fox Модел: F940854
Fox Method Carp фидер е безопасен за шарана и е снабден с гумена втулка, която плътно обхваща вирбел размер 7. Подложен под налягане, вирбелът се освобождава от втулката..
8.50 лв.
Method фидер - Matrix Evo Power Grip
Не е наличен
Производител: Fox Модел: F940868
Fox Matrix Evo Power Grip Method фидер е специално създаден, за да посрещне нуждите на съвременния риболовец. Новият дизайн Power Grip задържа сместа по-добре, което спомага за използването на фидера при по-дълбоки води. Употребата на фидера е улеснена благодарение на бързо променящия се слот за вла..
5.60 лв.
Method фидер - Matrix Inline Evo
Не е наличен
Производител: Fox Модел: F941051
Fox Matrix Inline Evo method фидер е специално създаден, за да посрещне нуждите на съвременния риболовец. Отличава се със следните характеристики:- In-line дизайн, който се съобразява с всички риболовни правила; - Възможност за бърза смяна; - Отворен дизайн за бързо освобождаване на стръвта; ..
5.60 лв.
Показва 1 до 12 от 43 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.