Меню
Количка

Дипове за риболов

Дипове за риболов

Liquid, dip и аромат-спрейове са популярни допълнения към сформирането на добрата захранка. Това са всички течни атрактанти, които могат да се използват за увеличаване на силата на примамките, повишавайки ефективността им. Течни атрактанти най-често се използват да ароматизират стръвта, за да се открояват от останалите аромати. За да използвате, просто потопете или наприскайте стръвта с куката с атрактанта за определен период от време, като се уверите, че примамката е напълно покрита или напръскана. Течността ще започне да се разсейва веднага щом примамката ви удари водата. Използването на течен атрактор с изкуствена примамка е много популярна, тъй като придава на вашата фалшива стръв миризмата на истинска примамка.

Nash, Dynamite Baits, Carp Zoom са големи имена , които предлагат продукти в тази област с огромен успех.

Производител: Filstar Модел: F941106
Пудрите за протеинови топчета са предназначени за запазване по-дълго ароматите на вашата примамка на дъното. Примамките, който са обработени с този продукт, не поемат аромата на дъното, те само отдават от своите съставки. Принципът на работа с пудрите е следният: потопете вашата стръв във вода от во..
5.80 лв.
Дип-CPK Strawberry Booster 500ml.
Ново
Производител: CPK Carp & More Модел: A3400
Количество: 500 мл Аромат: Ягода (strawberry)..
10.09 лв.
ДИП ЗА ТОПЧЕТА PELZER SUSHI DIP 125 МЛ
Ново
Производител: Pelzer Модел: S210211
Дип за протеинови топчета Pelzer Sushi Dip 125 млДип за топчета Pelzer Sushi Dip е идеален като добавка към за бойли с аромат на Sushi. Тази комбинация води до бързи резултати за кратко време...
15.50 лв.
Дип Nash Bait Instant Action Hot Tuna Spod Syrup 1 l.
Ново
Производител: Nash Tackle Модел: A3982
Новото горещо допълнение към гамата Instant Action, Hot Tuna е примамката, която очакват феновете на рибено комбинираните съставки, които са били ключови части от известните рецепти на Nashbait като Monster Pursuit и TG Active.Голяма стимулация за подхранване с люта риба тон - напръскайте и изси..
22.99 лв.
Производител: Carp Zoom Модел: F929543
Отличен продукт от Carp Zoom за ароматизиране на стръвта, подходящ за риболов на сом. Специфичната натрапчива миризма привлича рибата по неустоим начин. Тегло: 130 ml Аромати: Catfish Dip, Liver, Fish..
8.80 лв.
Производител: CC Moore Модел: A2101
Съдържа риба тон, ракообразни, дрожди и растителни екстракти. PVA приятелски - превъзходно при смесване на торбички / стикове.Характеристики: - Високо разтворим и годен за храносмилане дори в студена вода. - Мощен, солен, дълготраен естествен вкус. - Нискoмаслен, бързо се разпръсква във водата ..
21.88 лв.
Производител: CC Moore Модел: A2101
Характеристики:- Високо разтворим и годен за храносмилане дори в студена вода. - Мощен, солен, дълготраен естествен вкус. - Нискoмаслен, бързо се разпръсква във водата - Силен, отличителен, атрактивен вкусов аромат. - Богат на аминокиселини, получени от висококачествени разтворими протеини. ..
21.88 лв.
Производител: CC Moore Модел: A1679
Направен от нискотемпературни рибни ястия, млечни протеини, дрожди, разтворими рибни протеини, бетаин и 10% GLM Extract..
21.88 лв.
Производител: CC Moore Модел: A1674
Характеристики:- добър в най-студените условия - На базата на млечни и растителни протеини, дрожди, птичи храни, CSL Powder - Live System освобождава мощни, разтворими стимуланти на апетита..
21.88 лв.
Производител: CC Moore Модел: A1702
Екстракта от риба тон е натурален продукт.-Изключително богат на омега масни киселини - от чисто месо на риба тон - Предназначена за заливане на пелети, топчета, семена и др...
26.99 лв.
Производител: CC Moore Модел: A1701
Съчетава мощни рибни атрактанти, получени от калмар и разтворими рибни протеини.- Съдържащи мощни естествени екстракти от риба и пресни калмари - добавя интензивно естествени, стимулиращи апетита на шаран и други риби - превъзходен природен аромат и вкус - Солен, богат, непосредствено разпозн..
28.28 лв.
Производител: CC Moore Модел: A1700
Съдържа богата на аминокиселини течна сьомга, протеин и чисто, фино смесено филе месо от сьомга.- природен продукт, който осигурява силен вкус, аромат и хранителни свойства, - придава на примамката ценна добавена атракция с малки солени частици от сьомга..
26.99 лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.