Меню
Количка

Блог - спининг RSS Feed

03 Jun Спинингова макара - кратка информация
Ribarnik.com 0 202
Тази макара е популярна от десетилетия, но широкото приложение на спининговата макара започва през последните години. Пазара на тези макари е широк и се предлагат десетки конструкции от нея, някои, от които вече почти не се употребяват. Истинската форма и качествата, които притежава, позволяват дори млад рибар без всякакви умения да заметне на дале..
18 Nov Спинингов риболов на кефал
Ribarnik.com 0 2108
[caption id="attachment_310" align="alignright" width="300"] риболов на кефал[/caption] През топлите месеци пъргавият, любопитен лакомник е във върховна спортна форма. Кефалът е изключително разпространен вид във водоемите на страната ни и уловът му е възможен на всички познати монтажи, а използваната стръв и примамки, представляват смайващо дълъг..
04 Oct Особености на джиг-спинингът
Ribarnik.com 0 5457
Джиг-спинингът днес е широко разпространен, тъй като се явява един от най-достъпните и уловисти методи на спинингов риболов. Джиг-риболовът е ефективен практически във всеки водоем - от малкото язовирче до стремителните речни потоци, от най-плитките до най-дълбоките места. И начинаещият спинингист, вероятно, си струва да направи първите си крачки и..
27 Sep Спинербайт - дяволското изобретение
Ribarnik.com 0 899
Когато преди около 100 години спинърбейтът започва да си пробива път сред такъмите на американските спинингисти, той получава и друго, почти напълно съзвучно, но съвършено различно по смисъл, название - "синърбейт" ("spinner" - въртяща се блесна, "sinner"- грешник, "bait" - примамка), напомнящо за "нечистата сила". Това ново име възниква в резултат..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.