Меню
Количка

Блог - распер RSS Feed

16 May Да се срещнеш с дивото - Распер
Ribarnik.com 0 839
Водата експлодира при всяко кълване: расперите са черешката на тортата за всеки риболовец!Расперите са изключителни, те са красиви, силни и горди хищници. Най-добрият, изпълнен с адреналин, момент е когато атакуват на повърхността на водата. На всеки запален риболовец би му настръхнала кожата. Расперът се счита за класически летен хищник, но тряб..
03 Mar Забранява се риболова на распер
Ribarnik.com 0 613
Oт днес 1-ви Март до 30 Април включително се забранява риболова на Распер поради навлизането му в размножителен период! При случаен улов на Распер, рибата следва да се връща незабавно в съответния воден обект, от който е уловена, независимо от нейното състояние!..
20 Oct Риболов на РАСПЕР
Ribarnik.com 0 3005
Расперът обича турболенцията. Бързото течение и разпенената вода са неговото царство. Изключително силна и борбена риба той създава незабравими емоции, закачен на въдицата.Виждали ли сте някога как ловува тази невероятна риба? Стрелкайки се на пасажи по водната повърхност всява неописуем ужас сред малките рибки. Водата пред него буквално завира..
01 May Разрешава се риболова на Щука и Распер
Ribarnik.com 0 612
Днес се разрешава риболова на Щука и Распер според приложение 1 от ЗРА.Щука - от 15.Февруари - до 30.Април (ако няма изрична заповед на министъра удължаваща срока)Распер - от 01.Март - до 30.Април (ако няма изрична заповед на министъра удължаваща срока)..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.