Меню
Количка

Блог - морски риболов RSS Feed

26 Mar Подводен риболов - Морски хищници
Ribarnik.com 0 969
Подводният риболов оставя незабравими спомени със своите многобройни и разнообразни ситуации, в които попадаме, прекрачили веднъж границата между сушата и водата. Различните по вид риби, всички със свое специфично поведение, допълват това многообразие от преживявания. Срещите с морските хищници са безспорно най-вълнуващите и очаквани от всеки харпу..
22 Feb Черноморски риболов и видове риба
Ribarnik.com 0 3222
Случайният улов Групата, съставяща това понятие, е твърде обширна – все пак в нашите морски води живеят около 95-100 вида риба, чиито размери позволяват те да се ловят на въдица. Досега бяха описани четвърт от това число, чиито популации са по-обширни и многобройни и обуславят различните методи и пособия за морско въдичарство. Но на куките, заметн..
02 Feb Морски риболов в Норвегия
Ribarnik.com 0 1293
В Норвегия има безброй реки и езера, които предлагат отлични възможности за риболов. Страната е заобиколена от вода ,а в морето има трофейни риби , за които сладководния рибар само може да мечтае. Така че ако на човек му се отдаде  такъв шанс ,не бива да го изпуска. Морския риболов е съвсем друго измерение . Дори без да си корифей в това направлени..
24 Nov Стръв за морски риболов
Ribarnik.com 0 1995
Стръвта за улов на морски риби се получава от морето и брега му! Раци Могат да се намерят между камъните в близост до брега. Съхраняват се в кутийки с влажни водорасли. За стръв се ползва месото на обеления рак.Нереиди Морски червеи, обитаващи затинените участъци на морското дъно в близост до брега. Изравят се от там с лопата. Съхраняват се ..
06 Oct Риболов на заливите
Ribarnik.com 0 282
Залвиите за рибите представляват същото като добре изолиран дом за човека. Там те са най-добре защитени от външните природни фактори, от силните течения и циркулации на водата. Заливите са по-благоприятни за обитание от рибите от другите участъци на водоема, тъй като там суспендираните вещества лесно се утаяват на дъното. Затова заливите обикновено..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.