Меню
Количка

Блог - езера RSS Feed

06 Mar Езерата в Рила и Пирин
Ribarnik.com 0 788
Ще споделим познанията и опита си в риболова по Рилските и Пиринските езера. Става въпрос за следните методи: на дъно, булдо с мухи, булдо в комбинация с воблер и мухи, както и спинингов. Такъми Посочените методи се практикуват и в Рилските и в Пиринските езера, такъмите са едни и същи. За риболов на дъно са приложими прътове с дължина 200-330 см с..
03 Aug Езера в Рила
Ribarnik.com 0 224
Вапски езера Двете Вапски езера се намират в Централния дял на Рила. Като изходен пункт може да се използува х. “Рибни езера”. Второ Реджепско езеро Наречено е така по името на в. Реджепица. До него се отива по маркирана пътека за около 2 часа от х. “ Семково” или пък (пак по маркирана пътека) от х. “ Рибни езера”. Гранчарско Намира се в Източна Ри..
02 Aug Езера за риболов в Пирин
Ribarnik.com 0 881
Башлииски Лежат в циркуса Башлиица. Изходен пункт и за трите Башлийски езера е х. “ Яне Сандански”. Белеметски Това са 13 постоянни и 2 временни езера, от които за риболов са разрешени Тевното и Четвъртото. Изходен пункт за тях е х. “ Яне Сандански”. Бъндеришки езера Общият брой на Бандеришките езера е 15 ( 13 постоянни и 2 временни) и от тях води ..
21 Nov Риболов на крайбрежните ни езера
Ribarnik.com 0 992
[caption id="attachment_325" align="alignleft" width="300"] Варненско езеро[/caption] Езерата по Българското крайбрежие представляват важен източник на рибни суровини. Почти всички езера са свързани постоянно с морето чрез естествени или изкуствени канали: Варненско, Бургаско, Мандренско. Повечето езера имат лиманен произход (представляват "удавен..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.