Меню
Количка

От света RSS Feed

30 юни Огромни кефали дебнат в Гърция
Ribarnik.com 0 2818
Сериозното застудяване през февруари притъпи апетита на дребните риби по гръцките реки и даде ход на риболова на трофейни кефали, морунажи и щуки.Тази година и там нивото на реките е по-ниско, а водите са кристално бистри. Рибите са по-плашливи, но се ловят вече добре само с помощта на белите червеи. За ден си трябва около килограм захранване. ..
09 окт Дизайнери от Дания създадоха
Ribarnik.com 0 693
Датската компания "MOEF" се занимава с 3д принтиране. Ако някой от вас разбира датски, споделяме ви линка, за да прочетете повече за тях.  Това, което и сами можем да си преведем е, че те са създали този изумителен продукт, насочен най-вече към начинаещите риболовци, които все още не са имали късмета в кепа им да се хване едър екземпляр. Проекта е ..
28 сеп Двама мексикански риболовци бяха спасени след 5 дни в хладилник
Ribarnik.com 0 740
На около 90 километра навътре в морето бяха спасени двама мексикански рибаря претърпяли корабокрушение. В продължение на пет дни, те се носели по вълните, плавайки в това, което им било под ръка - пенопластов хладилник, преди да бъдат намерени от моряци. След спасението им, двамата моряци разказали, че малко след като потеглили на 21 септември, с..
26 сеп Черният костур застрашително намалява в Ирландия
Ribarnik.com 0 2070
В Ирландия са толкова загрижени за намаляващата популация на черния костур, че е започнало национално изследване на уловите. Риболовните магазини в страната алармират, че през последните две години се наблюдава изключително слаба активност на този вид риби по крайбрежието на страната. Част от националното изследване изисква и от самите риболовци д..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.