Днес получихме оплакване от наш посетител. Това е поредното съобщение от измамници, които имат язовири. Ето го и съобщението:

Става въпрос за язовир във село МАРКОВО до БРАТЯ ДАСКАЛОВИ ЧИРПАНСКО. С моя приятел ходим там вече една година и за тази една година сме хванали три шарана. Последния път бяхме за две дни и нямаше нито един удар даже и на каталога. Имаше и други рибари те също не хванаха нищо. Пазача казва, че има риба но тази риба е само толстолоб. Те казват че има шаран, амур и сом обаче за една година ходене три шарана… лъжат има само жаби. Сигурно има 5 тона толстолоб и 100 шарана и амур общо. Повече няма да стъпя там. Даже при последното ми ходене пазача ми казва така… „ти май ще се откажеш от този язовир“ при което аз му казах, че това е последното ми идване. Това е от мен. ДА знаят хората.

Така че ако искате да ходите на този язовир, пригответе се какво ви очаква…

тениски рибарник

%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%84%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bc

Сподели с приятели

Автор

Всичко за риболова: водоеми, статии, новини, рецепти, уроци и всичко, което може да помогне на рибарите, ще го намерите само тук!

7 коментара

 1. Тони Тонева на

  Присъствала съм на няколко риболова на този язовир в село Марково,Чирпанско.Риба наистина няма.Не си струва хората да си дават парите и да чакат цял ден с надежда.Ако искате да ловите жаби,има в изобилие,но…………..РИБА НЯМА!!!!

 2. iliev todor на

  А риба има.Само че шарана дъхне и освен това е мазен.Моят съвет е на Могилово-6 лв за две въдици,6лв е килото на шарана,само че вкуса му е превъзходен,каракуда бонус.отделно че язовира е в гората и е идеално за релакс.

  • Тази година ходих два пъти на Могилово и по думите на пазача риба много…. е и двата пъти на язовира беше пълно с народ и на нито един не му клъвна шаран… имаше само някоя друга каракуда!

 3. Петьо на

  1. Снимката наистина не е от Чирпанското Марково, а от някъде другаде. В Марково от статията има тръстики за закачане и жаби
  2. На Караново кълвеше миналата година и сме вадили поне по 5-6 шарана за половин ден. Редица колеги се оплакват, а аз мога да се присъединя от личен опит към казаното, че там не пипа, а когато се обади – са малки екземпляри. Чувам различни теории по въпроса, но нека не вкарвам интрига без да съм сигурен на 100%.
  3. Не е редно според мен на такива места пазачът да говори небивалици за това колко/каква риба има, а в крайна сметка да не пипа на нито една от 4 дънни въдици… цял ден!

  • Росен Стоянов на

   Прави сте колеги за всичко написано. Просто ни лишават от удоволствието на нашето хоби. Не мога да намеря точните думи, с които да опиша всички тези небивалици около платените водоеми. Плащаш им за риболова, храниш им рибата цял ден и цяла нощ – и накрая НИЩО….нямам думи просто…..

 4. бисер на

  станаха бизнесмени това е истината едно зареждане с риба за сметка на всички които не хващат искат само печалба без загуби това е при 80% от случаите.Лично мое мнение!а на марково наистина трябва да си Utra pro hard за да си хванеш НЯКОЯ рибка мо има зверски тостолопчета неуловими трябва поне 3-4 дена да си там и да си про а имаш късмет с времето много скъпи такъми безшумни леки невидими и яки 80л захранка и може би ще хванеш дзвер.Наслука

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!